18/8/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.955














 
 
3ος προκριματικος γύρος του Conference League

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ - 3-0  

Για το επαναληπτικό παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League, o ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τη Χάιντουκ 

Μπροστά σε 25.000 θεατές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Οι Κροάτες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν στο 2' με την κεφαλιά του Μλάκαρ να περνάει ελάχιστα εκατοστά άουτ! Επτά λεπτά αργότερα, το μεγάλο λάθος του Κοτάρσκι, το διόρθωσε με τάκλιν ο Κουλιεράκης, πριν ο Λιβάγια σκοράρει!

Στο 12ο λεπτό έγινε το 1-0 με πέναλτι του Σβαμπ, πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντέλιας, όταν ανατράπηκε από τον Οφόε! Στο 21ο λεπτό είχαμε δοκάρι για τον ΠΑΟΚ μετά από σουτ του Κουλιεράκη. Προηγήθηκε γύρισμα του Ζίβκοβιτς.

Με το Δικέφαλο να προηγείται 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με την εικόνα της ομάδας να μην ικανοποιεί, καθώς είχε παίκτες που έκαναν αρκετά λάθη και κάποιους μακριά από τον καλό τους εαυτό!

Με την έναρξη της επανάληψης η Χάιντουκ απείλησε, όταν στο 47ο λεπτό ο Κοτάρσκι νίκησε τον Λιβάγια στο τετ α τετ! Και πάλι ο ΠΑΟΚ μπήκε χαλαρός, όμως στη συνέχεια η εικόνα του διορθώθηκε σημαντικά!

Στο 52ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Λούτσιτς να σταματάει τον Κωνσταντέλια! Προηγήθηκε συνδυασμός Σαμάτα - Ζίβκοβιτς. Στο 80' ο Αντρίγια, μετά από κάθετη του Μπράντον σημείωσε το 2-0, για να έρθει ο ίδιος παίκτης να κάνει στο 85' το 3-0, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (63' Φιλίπε Σοάρες, 74' Οζντόεφ), Νάρεϊ (63' Τάισον), Κωνσταντέλιας, Αν. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (78' Μπράντον). 

Χάιντουκ: Λούτσιτς, Μουφί (83' Μικάνοβιτς), Σάρλια, Ντιαλό, Μέλνιακ, Κροβίνοβιτς (59' Ντόλτσεκ), Σιγκούρ, Σαχίτι (73' Ντογιάκου), Οφόε (83' Τσούιτς), Μλάκαρ (59' Μπενραχού), Λιβάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...