14/5/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.885







🏆𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐋𝐄𝐀𝐆𝐔𝐄 𝚱𝟏𝟓🏆

🏆𝚷.𝚨.𝚶.𝚱. 𝚷𝚸𝛀𝚻𝚨𝚯𝚲𝚮𝚻𝚮𝚺 𝚬𝚲𝚲𝚨𝚫𝚨𝚺 2023🏆⁣

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος -1-0

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη! Η καλύτερη ομάδα Κ15 στην Ελλάδα, αυτή του ΠΑΟΚ, στέφθηκε πρωταθλήτρια, επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού με 1-0. Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τάσος Σιδηρόπουλος στο 10ο λεπτό, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάββα Κωνσταντινίδη να κρατούν τη νίκη ως το τέλος, παρότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό, έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σιδηρόπουλος, πέρασε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά τελευταία στιγμή, αμυντικός των Ερυθρόλευκων αποσόβησε το 0-1.

Αυτό που δεν έγινε στο 2’, έγινε οκτώ λεπτά αργότερα όμως, με τον Κρομμύδα να κάνει το γύρισμα από δεξιά και τον Σιδηρόπουλο να πλασάρει εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων μεν, χωρίς να απειλήσει επί της ουσίας την εστία του Μητρούση δε, ως το τέλος του ημιχρόνου, που βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο «Δικέφαλος του Βορρά», απειλήθηκε, αλλά το πλασέ του Κάπελλα πάνω από τον Μητρούση, δεν πήρε κατεύθυνση προς την εστία. Στο 54’, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χριστοδουλόπουλος, μάζεψε προ του Κρομμύδα, ενώ ο ίδιος παίκτης του ΠΑΟΚ, απείλησε στο 66’, αλλά ο γκολκίπερ των Ερυθρόλευκων, μπλόκαρε στη γωνία του.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τρικαλιώτης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από δεξιά, σούταρε, αλλά ο Μητρούσης απέκρουσε σε κόρνερ στην κλειστή του γωνία. Αυτή επί της ουσίας, ήταν και η τελευταία φάση στο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πιέσει την εστία του Μητρούση, αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ κρατούσε. Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Μουγγός που είχε έρθει από τον πάγκο, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΟΚ, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Με το σφύριγμα της λήξης, τα πανηγύρια για τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου, όπως ήταν φυσιολογικό, ήταν πολύ έντονα για όλους στην ομάδα!

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Καπέλλας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος (48’ Μουγγός, Καμάς (55’ Ξανθόπουλος)

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Κρομμύδας (77’ Λουτζιανιώτης), Κάνιος, Σιδηρόπουλος (90+5′ Καρασαββίδης), Τουρσουνίδης (64’ Καραγκιόζης), Μπέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...