9/5/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.881








9η αγωνιστική των Play Offs της Super League 

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ - 0-2 

Για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κερδισε στο Πανθεσσαλικό τον ΝΠΣ Βόλου με 2-0 ...

Με σημαντικές απουσίες παρατάχτηκε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει το τρίποντο και να περιμένει πλέον το κυριακάτικο παιχνίδι με τον γάβρο για να βρεθεί με νίκη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος είχε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και με υπομονή έψαχνε διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων. Η ομάδα απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ μέχρι το 29', σουτ τα οποία δεν βρήκαν τον στόχο, αν και έγιναν με καλές προδιαγραφές.

Στο 29' όμως η υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Ζίβκοβιτς σημείωσε 0-1. Προηγήθηκε κλέψιμο του Κωνσταντέλια και ασίστ του Ντάντας στον σκόρερ. Στο 45' ο Πιρές είδε την κόκκινη κάρτα με τη βοήθεια του VAR για σκληρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς.

Στο 57ο λεπτό ο Μπράντον με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ, μετά από ωραία σέντρα του Σβαμπ. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τους Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Τζίμα και Ρικάρντο, με την ομάδα να διαχειρίζεται εύκολα το αποτέλεσμα και να φτάνει στο τρίποντο!

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια, ένα στο 36' με κεφαλιά του Μπράντον και ένα στο 84', όταν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Φιλίπε Σοάρες, το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι!

ΝΠΣ Βόλος: Αυγερινός, Σι, Πίρινεν, Ασλανίδης, Οικονομόπουλος (64' Τριανταφύλλου), Μεταξάς, Κάτσε (87' Λούνα), Τάχατος, Καρτάλης (75' Άλχο), Πιρές, Μεσκίδα (75' Τσοκάνης). 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Σβαμπ (70' Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (79' Τζίμας), Ζίβκοβιτς (70' Ελ Καντουρί), Μπράντον (81' Ρικάρντο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...