7/5/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.880











Ποδόσφαιρο Γυναικών 4η αγωνιστική των πλέι-οφ

ΠΑΟΚ - ΑΟ ΡΕΑ - 4-1

Πρωταθλητής, και μαθηματικά, αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Morris για 18οή φορά στην ιστορία του, επικρατώντας του ΑΟ ΡΕΑ με 4-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Women's Football League. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή, Ακίντα και Σάπσον. 

Έχοντας κυριαρχικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι, ο Δικέφαλος προηγήθηκε γρήγορα, μόλις στο έκτο λεπτό, με κεφαλιά της Γιαννακά, έπειτα από εξαιρετική σέντρα της Μήτκου. 

Με Χαλατσογιάννη και Βαρδαλή ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε στο 9ο και 12ο λεπτό, δείχνοντας απόλυτα τις προθέσεις του από την αρχή του αγώνα. 

Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει την κατοχή και την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, βγάζοντας υπέροχους συνδυασμούς και φάσεις μπροστά στην εστία της Κούντου, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημιχρόνο, ο ΠΑΟΚ Morris διπλασίασε γρήγορα τα τέρμα του, μετά από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μήτκου, η οποία κατέληξε στο δεξί «Γ» της εστίας του Ρεθύμνου για το 2-0. 

Στο 69ο λεπτό, η ΡΕΑ εκμεταλλεύτηκε την μοναδική ευκαιρία την οποία δημιούργησε στο παιχνίδι, με την Σμιλίνκοβιτς να μειώνει σε 2-1. 

Ο Δικέφαλος συνέχισε σε υψηλό ρυθμό, ελέγχοντας πλήρως την αναμέτρηση. Έτσι στο 83ο λεπτό η Μπασούρη... μεταμορφώθηκε ως «χρυσή αλλαγή» και με μακρινό δυνατό σουτ έκανε το 3-1. 

Από τον... χορό των τερμάτων δεν θα μπορούσε να λείπει και η αρχηγός, Θωμαή Βαρδαλή, η οποία με κεφαλιά στο 87ο λεπτό, ύστερα από νέα ασίστ της Μήτκου, έκανε το 4-1, σκοράροντας το 16ο τέρμα της χρονιάς. 

Έτσι, ο ΠΑΟΚ Morris πήρε τη νίκη με 4-1, φτάνοντας τους 42 βαθμούς και διατηρώντας την διαφορά των επτά πόντων, κατακτώντας και μαθηματικά του 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. 

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου (89' Κατσάνου), Στράντζαλη (89' Ζώτου), Χαλατσογιάννη, Καλέση (70' Γιοβάνη), Βαρδαλή, Ακίντα (89' Καλιεντζίδου), Σάπσον (70' Μπασούρη). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...