14/4/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.858







Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Λαμία - 1-1 

Για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα με τη Λαμία ...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, εξαιτίας του σκορ του πρώτου αγώνα, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους από τους παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Ζίβκοβιτς, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Λύρατζης, Κουλιεράκης, Κάργας, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Ντάντας, Σβαμπ, μπροστά τους οι Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έψαξε από την αρχή το γκολ και το πέτυχε στο 25', όταν ο Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο διάστημα 34' – 37' έγιναν επικίνδυνοι, όμως ο Ζίβκοβιτς όταν χρειάστηκε φώναξε παρών! Στο 40' ο Τάισον είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δοκάρι της Λαμίας και στο 43' ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε το σουτ του Μανούσου.

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Μπίσεσβαρ αντί του Νάρεϊ και στο 51' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μανούσο, σε μια φάση στην οποία η άμυνά μας απλά δεν υπήρχε ...

Στα λεπτά που ακολούθησαν ως το τέλος της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 καλές στιγμές για να απειλήσει την εστία του Κοσέλεφ, χωρίς όμως οι προσπάθειες των παικτών μας να βρουν στόχο.

Ο Δικέφαλος με συνολικό σκορ 6-2, πήρε την πρόκριση για έναν ακόμη τελικό, γνωρίζοντας ήδη την αντίπαλό του σε αυτόν, όχι όμως και το γήπεδο στο οποίο θα γίνει! Απίστευτο και όμως ελληνικό!

ΠΑΟΚ: Ζιβκοβιτς, Λύρατζης, Κουλιεράκης, Κάργας, Βιεϊρίνια (67' Ράφα Σοάρες), Ντάντας (78' Φιλίπε Σοάρες), Σβαμπ, Νάρεϊ (46' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (67' Ζίβκοβιτς), Μπράντον (67' Ολιβέιρα). 

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μαρτίνες (86' Τζανδάρης), Σλίβκα (69' Μπεχαράνο), Στάνκο, Ασκόφσκι (69' Σιμόν), Μεδίνα (82' Κοντονίκος), Μανούσος (69' Βέργος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....