6/4/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.852







3η αγωνιστική Play-Off, Super League

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ - 3-1

Για ένα ημίχρονο πήρε αυτό ακριβώς που ζήτησε από το παιχνίδι. Στην επανάληψη όμως η συγκέντρωση χάθηκε, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο Φάληρο με αλλαγές, με τους Φιλίπε Σοάρες , Τάισον και Μπράντον Τόμας στην 11άδα και στόχο να επιβάλλει το παιχνίδι του.

Για περίπου μία ώρα τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, πίεσε ψηλά κι οδήγησε τους παίκτες του Δικεφάλου σε λάθη που έφεραν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ντόμινικ Κοτάρσκι , ο οποίος είχε απαντήσεις στις προσπάθειες των Μπακαμπού και Φορτούνη.

Στο 22′ ο ΠΑΟΚ κατάφερε στην πρώτη σημαντική του ευκαρία να ανοίξει το σκορ. Ο Α.Ζίβκοβιτς άνοιξε για τον Σάστρε, αυτός έκανε τη σέντρα κι ο Μπράντον Τόμας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 0-1.

Στο 29′ ο Δικέφαλος λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Α.Ζίβκοβιτς να πιάνει εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Πασχαλάκης σταμάτησε την προσπάθειά του.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιά του Μπακαμπού και σουτ του Ρέαμπτσουκ, αλλά ο Κοτάρσκι τις σταμάτησε και τις δύο με τον ΠΑΟΚ να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και να φεύγει για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα με το προβάδισμα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 51′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Πασχαλάκη να διώχνει τεχνικό σουτ του Ντόουγκλας .

Στο 59′ ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση και ο Μπακαμπού με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κοτάρσκι κι έκανε το 1-1.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έκανε τρεις αλλαγές φέρνοντας στο παιχνίδι τους Ολιβέιρα , Ελ Καντουρί και Νάρεϊ , προκειμένου να φρεσκάρει την επίθεσή του, αλλά ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του στα μετόπισθεν και στο 78΄ο Μασούρας με κεφαλιά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 88′ δέχθηκαν και τρίτο γκολ, με τον Μπακαμπού να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι μετά από χέρι του Α.Ζίβκοβιτς .

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος (57′ Σισέ), Ροντινέι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης (77′ Βρουσάι, Βαλμπουενά (60′ Χάμες), Μπιέλ (77′ Μασούρας), Μπακαμπού (77′ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ράφα Σοάρες , Κουλιεράκης , Ίνγκασον , Σάστρε , Φιλίπε Σοάρες (82′ Σβαμπ ), Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας (68′ Νάρεϊ ), Τάισον (68′ Ελ Καντουρί ), Α.Ζίβκοβιτς (88′ Ρικάρντο ), Μπράντον (69′ Ολιβέιρα ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....