20/11/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.702




3η αγωνιστική της Super League 2

Απόλλωνα Πόντου - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 3η αγωνιστική της Super League 2, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου με 1-2, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μπράντονιτς

Σ' ένα ισορροπημένο α' ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έψαχνε κυρίως τις αντεπιθέσεις, καθώς ο Απόλλωνας έδειχνε να έχει τον έλεγχο, απειλώντας μάλιστα δις με τον Ταλιχμανίδη να αντιδρά εξαιρετικά. Σε μια από τις αντεπιθέσεις του ωστόσο, ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να μπει μπροστά στο σκορ. Στο 37', ο Μπράντονιτς έφυγε μόνος από αριστερά, πέρασε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε υπέροχα για το 0-1.

Πιο κινητικός κι εμφανώς ανεβασμένος στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ απείλησε με το ... καλημερα. Στο 47′ ο Τσοπούρογλου τράνταξε το δοκάρι και λίγο μετά, στο 55′, ο Μελετίδης πάσαρε στον Πανίδη κι αυτός στον Μπράντονιτς που ερχόταν από δεξιά, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον Πίτκα.

Σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Ταλιχμανίδη ωστόσο, στο 87′, ο Απόλλωνας μείωσε με τον Καλογέρη. Κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β να φτάνει στους επτά βαθμούς και να ετοιμάζεται ήδη για το προσεχές παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης , Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Μιχαηλίδης (63′ Γιαξής), Μορικέλι, Δαρέλας, Γρόσδης (63′ Νινούα), Μπράντονιτς (72′ Τζίμας), Σπυράκος (46′ Σμυρλής) Χατζηστραβός (46′ Μελετίδης), Πανίδης.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος (62′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης (46′ Λαμπίρης), Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76′ λ.τ Δαλιανόπουλος), Εσάλο (39′ Αραβίδης), Εσούμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...