6/11/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.681













11η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 2-0

Για την 11η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0...

Επιστροφή στην Τούμπα, επιστροφή και στα τρίποντα για τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο “Δικέφαλος” μπήκε φορτσάτος στο πρώτο μέρος και με το… καλημέρα ευτύχησε να βρει το γκολ, με τον Ράφα Σοάρες να εκτελεί πανέμορφα ένα φάουλ και τον Ίνγκασον να παίρνει την κεφαλιά, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0. Δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε καν λίγα λεπτά κι ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Περράκη να βλέπει το αντικανονικό μαρκάρισμα του Σόρια στον Ολιβέιρα στην περιοχή και να δίνει το πέναλτι. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση και κάπως έτσι, οι “ασπρόμαυροι” ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο ΠΑΟΚ κι άλλες καλές στιγμές σε ένα γεμάτο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να βρει άλλο γκολ, με τους Ολιβέιρα, Κωνσταντέλια και Ίνγκασον να απειλούν την εστία του Αθανασίου, αλλά το 2-0 να μην αλλάζει. Οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες, με τον ΠΑΟΚ να μην το πληρώνει και να κρατάει το υπέρ του σκορ, σε ένα βράδυ όπου ο Μπράντον Τόμας έκανε το comeback μετά τον τραυματισμό του. Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ στην Τούμπα, με τον “Δικέφαλο” να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη και να επιστρέφει στα τρίποντα, έχοντας μπροστά του δύο ακόμη παιχνίδια, με τον Ιωνικό εκτός και τον Βόλο εντός έδρας.

Ράζβαν Λουτσέσκου 

«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, από την εικόνα που παρουσιάσαμε, με την αποφασιστικότητα που μπήκαμε για να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, αν κάτι δεν μου άρεσε είναι που δεν σκοράραμε άλλα γκολ, δεν αξιολογήσαμε σωστά τις καταστάσεις στα τελευταία μέτρα.»

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα και για το αν βρίσκεται στο σωστό δρόμο ανέφερε «Η παρουσία των παικτών που έπαιξαν με αφήνει ικανοποιημένο, έχουμε μιλήσει για τη δυνατότητα όλων να βρουν το ρόλο τους μέσα στη χρονιά, έχουμε πει πως είμαστε νέα ομάδα, τώρα μπαίνουν οι βάσεις, χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιωθούν κάποιες καταστάσεις. Όσο περνάει ο καιρός και οι νίκες θα μας δίνουν αυτοπεποίθηση θέλουμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά η δουλειά της ομάδας θα φανεί την επόμενη χρονιά καλύτερα.»

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης (64' Νάσμπεργκ), Ίνγκασον, Σάστρε, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί (70' Φιλίπε Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79' Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (79' Μπράντον Τόμας). 

Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Νάσπεργκ, Κάργας, Παναγιώτου, Φ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα, Μπράντον.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σορία, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Λώλης (82' Παμλίδης), Λιάσος (91' Τσίρης), Φοφανά (46' Μορέιρα), Ροσέρο (91' Τσάβος), Μπάλαν (65' Σταματελόπουλος). 

Αναπληρωματικοί: Σούλης, Μορέιρα, Ποζνάνσκι, Παμλίδης, Τσάβος, Τσίρης, Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Σταματελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...