11/11/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.690








2η αγωνιστική της Super League 2, 

ΠΑΟΚ Β'- ΑΕΛ - 1-0

Για την 2η αγωνιστική της Super League 2, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία, την ΑΕΛ με 1-0 ...

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Γκορντεζιάνι στο 31ο λεπτό, ένα γκολ που προήλθε από συνεργασία Χατζηστραβού - Μπράντοβιτς!

Με την έναρξη της επανάληψης (47'), ο σκόρερ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο, αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να παίξει με "10" για ένα ολόκληρο ημίχρονο! Απαράδεκτη η ενέργειά του!

Η ΑΕΛ πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΟΚ με σφιχτή άμυνα δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για να απειληθεί η εστία του Ταλιχμανίδη. Ο ... διαιτητής Τσιάρας έδωσε στο 90' ανύπαρκτο πέναλτι στους φιλοξενούμενους (αντί για φάουλ στον τερματοφύλακά μας!), αλλά ο Πλέγας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46′ Κωττάς), Μορικέλι, Κιτσάκης (75′ Μελετίδης), Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός (57′ Δαρέλας), Μπράντονιτς (63′ Σπυρίδης), Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (36′ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού (62′ Μαΐδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (62′ Αντράντα), Θωμαΐδης (55′ Μαυριάς), Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...