29/9/19

oxyro N 3.775




5η αγωνιστική Super League Κ19 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - 0-1

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ με 0-1...

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο εξ ορισμού, γεγονός που αποδείχθηκε και εντός γηπέδου. Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφυγαν με το τρίποντο, σε μία όμορφη αναμέτρηση με πολλές φάσεις και καλό ρυθμό.

Οι παίκτες των Σνάουτσνερ και Γκαρσία μπήκαν καλά στο παιχνίδι και ξεκίνησαν από τα πρώτα λεπτά να απειλούν την αντίπαλη εστία. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 14′, όταν ο Πανίδης μετά από φάση διαρκείας με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ έλεγξε το παιχνίδι και χωρίς μεγάλες φάσεις οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους, αλλά η άμυνα του Δικεφάλου ήταν άψογη και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι.Στο 63′ η ΑΕΚ έμεινε με 10, όταν ο Τζόλης έκανε μία εξαιρετική μπαλιά στον Γαϊτανίδη , ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα της Ένωσης κι αυτός τον ανέτρψε για να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε τη μπάλα, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ταλιχμανίδης χρειάστηκε να κάνει μία σπουδαία επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν.Ο Δικέφαλος πήρε το τρίποντο και πλέον εστιάζει την προσοχή του στη μάχη της Τετάρτης κόντρα στην Μποχίμιαν για το UEFA Youth League.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Γιάξης, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τάχατος (67′ Τσοπούρογλου), Τσιγγάρας (90+2′ Θεοδωρίδης), Σαλαμούρας, Τζόλης, Γαϊτανίδης (84′ Πιπιλιάρης), Πουρναράς (46′ Γρόσδης), Πανίδης (67′ Κούτσιας).



Κ17

ΠΑΟΚ -Λάρισα - 5-1 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 5-1 τη Λάρισα, έφτασε στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, έναντι 10 του Αρη. ΠΑΟΚ και Αρης συναντώνται την επόμενη αγωνιστική.

Την αρχή έκανε ο Καράκουτης στο 25', σκοράροντας έπειτα από ασίστ του Σμυρλή και ακολούθησαν τρία γκολ από τον Μπάμπουρα, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 44' (ασίστ ο Σπυριδόπουλος), το 3-0 στο 45' (ασίστ ο Κιτσάκης) και το 4-0 στο 50' (ασίστ ο Κουτεντάκης). Ο Μπάμπουρας δε, πρόσφερε και την ασίστ στον Δαρέλα, στο 71', για το 5-0. Η Λάρισα κατάφερε να πετύχει γκολ, λίγο μετά, για το τελικό 5-1.

ΠΑΟΚ: Μπότης, Μανωλιούδης, Κουτσίδης, Τασιούρας, Κιτσάκης (52' Τσέλα), Τσίκος (60' Ζίλος), Κουτεντάκης (72' Σπυράκος), Σπυριδόπουλος (45' Δαρέλας), Καράκουτης (29' Κεδίκογλου), Σμυρλής, Μπάμπουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....