6/5/19

oxyro N 3.696















Δεύτερη αναμέτρηση των τελικών της Volley League 2018-19

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 1-3

«Τελικός χωρίς κόσμο, εκλογές χωρίς ψήφους».

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τη σειρά των αγώνων, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 στη δεύτερη αναμέτρηση των ομάδων στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών 2018-19.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Δικέφαλο, από τους φίλους της ομάδας ενώ στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν αρκετοί παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας και άλλων τμημάτων του συλλόγου, μεταξύ αυτών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και του μπάσκετ .
Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδος ξεκίνησε το ματς με τους Όκολιτς, Μουαγουτουτία, Φιλίποφ, Τακουρίδη, Κλαπβάϊκ, Σαφράνοβιτς και στη θέση του λίμπερο τον Εφραιμίδη.
Επόμενη αναμέτρηση για τις δυο ομάδες είναι την Πέμπτη 09 Μαΐου 2019 στις 18:30, στην έδρα του Ολυμπιακού, όπου ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Γιούρι Φιλίποφ.
«Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού που μας πίεσε από το σερβίς και δε μπορέσαμε να τελειώσουμε τις δύσκολες μπάλες. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο βήματα, αλλά εμείς ξέρουμε ότι η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες.
Πρέπει πρώτα να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη τη σειρά και μετά βλέπουμε...»

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης

Τα σετ: 1-3 (25-23, 21-25, 17-25, 15-25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...