4/5/19

oxyro N 3.693





30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, Κ19

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 1-6 

Για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ διέλυσε στο Αθλητικό Κέντρο Epirus, την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-6

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, άφησε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο ανεκμετάλλευτο και μετά πέτυχε έξι γκολ (!). Η Κ19 του Δικεφάλου πέρασε και από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, την οποία έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό.

Με μία μαγική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έσβησε την μουτζούρα του πρώτου μέρους και έφτασε σε μία εύκολη όπως αποδείχθηκε στο φινάλε ανατροπή.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εδώ και έναν περίπου μήνα, τα παιδιά των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δείχνουν ότι διψούν για τη νίκη παρά το γεγονός ότι εκλείπει το βαθμολογικό κίνητρο και θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν αήττητοι. Προς το παρόν έχουν μόλις μία ισοπαλία σε 28 αγώνες.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (65′ Μελετίδης), Βουτσάς (46′ Χατζηστραβός), Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Πανίδης (55′ Τζοβάρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...