20/1/19

oxyro N 3.583



 

Πρωτάθλημα της Super League / Κ19

ΠΑΟΚ - Πανιώνιου - 3-1

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Κ19 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ΕΔΩ

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, την αντίστοιχη του Πανιωνίου με 3-1...

Αρκετά πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το 3-1, η Κ19 του Δικεφάλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κερδίσει και τον Πανιώνιο και να συνεχίσει με νίκη την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Με αλλαγές παρατάχθηκε ο Δικέφαλος κόντρα στους πάντα μαχητικούς Κυανέρυθρους. Ο Τζοβάρας ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, οι Γαϊτανίδης και Πανίδης ήταν ανέτοιμοι και δεν ξεκίνησαν, ενώ οι Λύρατζης και Μπαλογιάννης συμμετέχουν στην αποστολή της Α Ομάδας οπότε δεν ήταν διαθέσιμοι.Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν να ξεκινήσουν με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση και Τάχατο στα άκρα της άμυνας, στόπερ τους Μιχαηλίδη και Διαμαντή, Τσιγγάρα, Σαλαμούρα και Χατζηστραβό στα χαφ και τριπλέτα στην επίθεση με τους Πουρναρά, Δούμτση και Γκαργκαλατζίδη.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (46′ Γαϊτανίδης), Χατζηστραβός, Πουρναράς (64′ Πανίδης), Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης (79′ Θεοδωρίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...