12/1/19

oxyro N 3.572




Μπάσκετ Γυναικών

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Αθηναϊκός -  77-63

Εκμεταλλευόμενος το momentum, την έδρα, την ποιότητα των παικτριών του, το βάθος του ρόστερ του, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνέχισε στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, κερδίζοντας αυτή τη φορά στο Παλατάκι το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου τον Αθηναϊκό με 77-63.

Έχοντας σε καλή μέρα τα βαριά του χαρτιά, ελληνικά και ξένα, τη στρατηγό-μαέστρο Λολίτα Λύμουρα, την υπερατλαντική τριάδα των Jackson, Govan και Williams, την αρχηγό του Ανθούλα Ταρπάγκου και τις νεαρότερες αθλήτριες, οι οποίες δεν υστερούν ούτε σε ποιότητα ούτε σε ταλέντο, ο Δικέφαλος ευτύχησε να βρεθεί από την αρχή μπροστά στο σκορ κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 27-23 για να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο προηγούμενος με 50-37.

Η καλή άμυνα έδωσε ποιοτικές λύσεις στην επίθεση, με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να διατηρεί τη διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο στη λήξη του τον βρήκε να προηγείται με 63-51, καθώς και να ξεφεύγει μπροστά στο σκορ στην τέταρτη περίοδο, κερδίζοντας τελικά τον αγώνα με 77-63 τελικό σκορ.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τη Νίκη Λευκάδας εκτός έδρας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 16:00 το μεσημέρι.

Βασίλης Μασλαρινός:
"Όλη την εβδομάδα είχαμε κάποια μικροπροβλήματα, λόγω μικροτραυματισμών, ενώ και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη δε μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε στο 100% και όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα αυτό να φανεί στο ξεκίνημά μας στο παιχνίδι. Μπήκαμε μουδιασμένα και παθητικά στην αναμέτρηση, ωστόσο από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας, γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα και αυτό μας οδήγησε στο να χτίσουμε μία καλή διαφορά, την οποία διαχειριστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, χρησιμοποιώντας παράλληλα όλες τις παίκτριες. Τώρα, στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στη Νίκη Λευκάδας, μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και στόχος μας φυσικά είναι η νίκη...".

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Πολυμένη 2, Λύμουρα 6, Κωτούλα 11, Λέξα 2, Καρλάφτη 7, Ταρπάγκου 8, Καρακούλα, Μιχαηλίδου Ε., Τζέλου, Govan 15, Jackson 16, Williams 10



Μπάσκετ Γυναικών

ΠΑΟΚ - ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ - 77-21

Άνετη νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, οι οποίες υποδέχθηκαν την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 τον ΠΣ Ευκαρπίας για το Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ..

Οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, χτίζοντας μία διαφορά, η οποία στο ημίχρονο έφτασε τους +27 πόντους, 35-8. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τη διαφορά να ανεβαίνει σταδιακά και τον αγώνα να λήγει με 77-21 τελικό σκορ.

Διαιτητές : Γκώνης - Γκαραβέλος

Δεκάλεπτα: 13-3 35-8 54-13 77-21

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Καραμπέρη 3(1) ,Μπουτσούκη 3,Πολυμένη 21(2) ,Άλλεν Α. 7, Στεργάκη 10(1),  Τζέλου 9, Χατζηδάκη 2, Καζαμία 10, Πιτσούλη, Γενναίου 10, Παπαγεωργίου, Τασουλίδου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...