3/12/14

oxyroN2.412















8η αγωνιστική του Eurocup

ΠΑΟΚ - Λοκομοτίβ Κουμπάν  - 54-68

Ο ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup  παρότι πάλεψε μέχρι τα μισά του 3ου δεκαλέπτου  έχασε στο κλειστό της Πυλαίας από την Λοκομοτίβ Κουμπάν με 54-68

Σούλης Μαρκόπουλο
«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που είναι άλλο επίπεδο από τη δική μας. Μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή στην άμυνα της και έχει στόχους επιθετικούς σε κάθε επίθεση της. Με πολύ καλούς παίκτες, είδατε τον τρόπο που άλλαζε ο αντίπαλος προπονητής. Είχε την ευχέρεια ανά πάσα στιγμή να έχει μια πολύ δυνατή πεντάδα. Είναι μια ομάδα που σε αποσυντονίζει με την άμυνα της, σου δημιουργεί προβλήματα, ξέρει να τρέχει καλά και να εκμεταλλεύεται τα missmatch. Καταφέραμε να κερδίζουμε στο ένα δεκάλεπτο αλλά ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσουμε ως το τέλος».
Για την επιθετική δυστοκία:
«Το θέμα όταν παίζεις με μια ομάδα που σταματάει όλες τις ομάδες που παίζει, δε μπορεί να πεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Υπάρχει μια κούραση, ένας προβληματισμός από μικροτραυματισμούς που κρατούν τους παίκτες έξω από προπονήσεις και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε μέχρι τέλους Δεκεμβρίου».
Για το αν σκεπτόταν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας που ακολουθεί:
«Όταν παίζει ο ΠΑΟΚ με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή ,είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάποια πράγματα σκεπτόμενος το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να σκέφτεσαι μόνο αυτό το παιχνίδι».
Για την εξέλιξη της υπόθεσης του αντικαταστάτη του Χαραλαμπίδη:
Θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα, και όχι να πάρουμε έναν παίκτη για να συμπληρώσουμε το κενό. Και αυτό χρειάζεται γιατί κάνουμε προπόνηση με λιγότερους παίκτες. Υπάρχει μια κούραση και έχουν ελαττωθεί οι προπονήσεις για να μπορούν οι παίκτες να ανταπεξέλθουν. Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχει κάτι και μετά από δύο ώρες να μην υπάρχει. Να μιλάμε με έναν παίκτη και μετά να δεχτεί μια προσφορά και να φύγει. Ψάχνεις συγκεκριμένο παίκτη, δεν ψάχνεις οτιδήποτε».
Για τα στοιχεία που θέλει σε αυτό τον παίκτη:
«Θέλουμε έναν παίκτη ο οποίος να μπορεί να οργανώνει, να μπορεί να έχει ρόλο και στο σκοράρισμα και να δώσει μεγαλύτερη ευχέρεια στην κίνηση της μπάλας στην περιφέρεια».

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 29-35, 44-50, 54-68

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 6, Λιάπης, Κάρτερ 9 (1), Κακαρούδης 5, Τσόχλας 5 (1), Δέδας 9 (2), Μαργαρίτης 2, Κώττας, Όντουμ 14 (1), Βον 3, Σαλούστρος 1.

Λοκομοτίβ Κουμπάν (Μπαζάρεβιτς): Ντιλέινι 10 (1), Ράντολφ 13 (1), Γκριγκόριεφ 3, Μπράουν 12, Χέντριξ 2, Μάιλς 2, Κολιούσκιν, Βορόνοφ 8 (1), Ζούμπκοφ 5 (1), Κουρμπάνοφ 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -