7/12/14

oxyroN2.416















 
 13η αγωνιστική της Super League  

Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 4-2

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ  για την 13η αγωνιστική της Super League, έχασε στα Πηγάδια με 4-2 από την Ξάνθη...Η απόδοση της ομάδας ήταν απο την αρχή ως το τέλος κακή, με μια μικρή βελτίωση στα μισά. Δυστυχώς, παίκτες και προπονητής εμφανίστηκαν εκτός τόπου και χρόνου.

Άγγελος Αναστασιάδης
"Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές, που αν πούμε πράγματα θα κάνουμε λάθος. Η Ξάνθη μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα. Είναι η τρίτη - τέταρτη φορά που γίνεται αυτό μετά από μία σημαντική νίκη. Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα και να πάρεις πρωταθλητισμό. Γι' αυτή την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ. Όταν δεν μπορείς να πείσεις, τότε σημαίνει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη. Εμείς έτσι τιμωρούμαστε. Ψηλώνουμε πολύ, είμαστε αλλού. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό και πρέπει να λυθεί μέσα στα αποδυτήρια και όχι έξω".

Για την τακτική παρουσία του ΠΑΟΚ: "Δεν είναι θέμα τακτικής. Στο τέταρτο γκολ είχαμε τη μπάλα τη δώσαμε στον αντίπαλο και δεχθήκαμε γκολ. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε γίνει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Εμείς πρέπει να τρέχουμε και να παλεύουμε. Δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που ανεξάρτητα με τα λάθη μας είχε μία πολύ καλή παρουσία".

Ρόμπερτ Μακ
"Κάναμε πολλά λάθη και μάλιστα πολλά εύκολα λάθη. Πρώτη φορά κάναμε τόσα λάθη και για αυτό δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει την φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να νικήσουμε την Γκινγκάμπ. Ο αγώνας είναι ένας τελικός για μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, για να νικήσουμε και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη".

Skoda Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Περέιρα, Καρυπίδης, Γούτας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Κλέιτον, Σολτάνι και Καπετάνος.

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Ρατς, Τζιόλης, Βίτορ, Κίτσιου, Κάτσε (57' Σαλπιγγίδης), Τζανδάρης, Γκολάσα, Περέιρα, Παπαδόπουλος και Αθανασιάδης (57' Μακ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...