23/12/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.747











Super Leage 14η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικό - 0-2

Για την 14η αγωνιστική της Super Leage, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 0-2

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Ντόουγκλας, Σβαμπ, μπροστά τους τους Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

Στο 16ο λεπτό, με τη βοήθεια του VAR ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ το γκολ που σημείωσε ο Νάρεϊ, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ολιβέιρα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζίβκοβιτς πέρασε στη θέση του τραυματία Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του μετά το 30', όταν και έβγαλε φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Στο 35ο λεπτό ο Ανέστης σταμάτησε το γυριστό σουτ του Ολιβέιρα και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού σταμάτησε και τον Κωνσταντέλια.

Στο διάστημα 40'-41' ο Ανέστης είπε και πάλι όχι στα πλασέ των Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς για να έρθει στο  45'+5' ο Ολιβέιρα με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Νάρεϊ να ανοίξει το σκορ!

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο ματς, καταγράφηκε στο 57', όταν ο Κοτάρσκι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μάρτενσον και στη συνέχεια της φάσης ο Καρέλης σε άδεια εστία αστόχησε!

Στο 86' ο Ντόουγκλας με πλασέ, μετά από συνδυασμό του με τον Ζίβκοβιτς, κλείδωσε το διπλό, με τον ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική κατάστασή του, όπως άλλωστε ήταν και πριν τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ.

Οι συνθήκες στο Αγρίνιο ήταν για μια ακόμη φορά εχθρικές, καθώς οι γηπεδούχοι (παίκτες, προπονητές, παράγοντες, οπαδοί), διαμαρτύρονταν συνεχώς στον Σιδηρόπουλο, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα!

Παναιτωλικός Ανέστης, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Λιάβας, Μάτερσον (65' Σενγκέλια), Φλόρες, Ντιας (82' Ξενιτίδης), Ντάγκο, Κολοβός, Καρέλης (82' Πέδρο). 

ΠΑΟΚ: Kοτάρσκι, Ράφα Σοάρες (88' Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σάστρε, Ντόουγκλας, Σβαμπ (88' Ντάντας), Ελ Καντουρί (20' Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (88' Μπράντον).

 Ράζβαν Λουτσέσκου

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Απέναντι σε μια ομάδα με ωραίο στυλ παιχνιδιού. Δεν είναι εύκολη έδρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ομάδα έπαιξε με καλή νοοτροπία και ένταση.

Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ακόμα και όταν ο Παναιτωλικός πίεσε, λειτουργήσαμε καλά και πετύχαμε δεύτερο γκολ.

Είχαν μια ευκαιρία με τον Καρέλη, ενώ εμείς είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Ήταν μια νίκη που την αξίζαμε με βάση την εικόνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....