17/12/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.741


Μπάσκετ Γυναικών 11η αγωνιστική, Α1

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 69-53

Για την 11η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και ηττήθηκε με 69-53.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Τζετ-Ουίλσον, Κιολεόγλου, Καρλάφτη και Ουίλιαμς. 

Μαχητικός ήταν ο Δικέφαλος στο πρώτο μέρος, ο οποίος παρά τις απουσίες του, έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει. Με επιθετικές πρωταγωνίστριες τις Καρλάφτη, Τζετ-Ουίλσον και Ουίλιαμς, ο ΠΑΟΚ κρατούσε επαφή με το σκορ, δείχνοντας το μαχητικό πνεύμα του, 15-10. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να δημιούργησε διψήφιο προβάδισμα. 22-12, ωστόσο ο ΠΑΟΚ μείωσε στους επτά, 22-15. Οι δύο ομάδες πετύχαιναν πόντους εναλλάξ, με το πρώτο μέρος να τελειώνει στο 31-18. 

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο τρίτο δεκάλεπτο, και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 15 πόντους, 35-20, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να μειώσει στους έξι με επιθετικό ξέσπασμα, 40-34. Οι «πράσινες» απάντησαν με 5-0 σερί, 45-34, ο Δικέφαλος μείωσε, 45-37, ωστόσο το τελικό σκορ της τρίτης περιόδου ήταν 47-37. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, και με την κούραση να είναι εμφανής στις παίκτριες του ΠΑΟΚ, η διαφορά αυξήθηκε από νωρίς, 58-40. Οι «ασπρόμαυρες» οι οποίες τα έδωσαν όλα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν μπορέσαν να μειώσουν σημαντικά το σκορ, με το τελικό 69-53 να μην δίνει τη νίκη στον Δικέφαλο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 31-18, 47-37, 69-53

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Κιλαζίδου 6, Κιολεόγλου 1, Στεφανάκη, Κατσαμούρη, Κουκουναρίδου, Ουίλιαμς 10, Τζετ-Ουίλσον 21 (3), Καρλάφτη 15 (1), Πολυμέρου


Ποδόσφαιρο Γυναικών 5η αγωνιστική

Ελπίδες Καρδίτσας - ΠΑΟΚ - 0-4

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, κερδίζοντας στην 5η αγωνιστική τις Ελπίδες Καρδίτσας με 0-4.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μπασούρη, Μήτκου, Σιδηροπούλου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Γιαννακά και Ακίντα.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, δείχνοντας την υπεροχή τους από τα πρώτα λεπτά. Στο 8’ η Μήτκου μετά από ένα ωραίο κατέβασμα από την αριστερή πλευρά, γέμισε την αντίπαλη περιοχή όμως η τερματοφύλακας βγήκε και μάζεψε. Ο ΠΑΟΚ Morris είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να βρει χώρους ώστε να σκοράρει. Το 1-0 έκανε η Ακίντα στο 23’ όταν σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα της Βαρδαλή. Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει τα ηνία του παιχνιδιού μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι «ασπρόμαυρες» διπλασίασαν τα τέρματα τους, με την Χαλατσογιάννη στο 45’ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και κάνει το 0-2 για τον ΠΑΟΚ Morris, με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο κάνοντας αλλαγή, στο 46’ η Μήτκου αποχώρισε για προληπτικούς λόγους και την θέση της πήρε η Κατσάνου. Ενώ, στο 51’ η Βαρδαλή με σέντρα σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ πήγε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 55’ οι γηπεδούχες είχαν την στιγμή τους με ένα σουτ μετά από κόρνερ, όμως η Μιλγιόγια «είπε όχι» με ευκολία. Η δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ Morris έγινε στο 62’ με την Καλιεντζίδου να περνά στην θέση της Μπασούρη. Τρία λεπτά αργότερα το σκορ έφτασε στο 0-4, με αυτογκόλ των Ελπίδων μετά από κεφαλιά της Γιαννακά.  Ο ρυθμός του αγώνα έμεινε ίδιος, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν τον πλήρη έλεγχο και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Στο 75’ ο Δικέφαλος έκανε διπλή αλλαγή, Γιοβάνη αντικατέστησε την Βαρδαλή και η Κιουρεξίδου πήρε την θέση της Γκορνέλα. Στη συνέχεια η αναμέτρηση είχε την ίδια εικόνα και ολοκληρώθηκε με 0-4.

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ευχαριστεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος έδωσε βροντερό παρών στην Καρδίτσα, σπρώχνοντας τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» σε μία ακόμα νίκη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατάς, απέναντι στις Αβάντες Χαλκίδας, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μπασούρη (62’ Καλιεντζίδου), Μήτκου (46’ Κατσάνου), , Σιδηροπούλου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (75’ Κιουρεξίδου), Βαρδαλή (75’ Γιοβάνη), Γιαννακά, Ακίντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....