20/6/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.548


Χάντμπολ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ana Vrancic, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η εξτρέμ από την Βοσνία-Εζεργοβίνη, γεννημένη το 1993 και με ύψος 165cm, θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα από την πετυχημένη πορεία με την κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Ana Vrancic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, την οποια θέλω να ξεπληρώσω τη νέα σεζόν. Η χρονιά που μας πέρασε ήταν πολύ πετυχημένη, και ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, συνδυάζοντας και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Μπάσκετ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Κατσαμούρη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η Ελληνίδα σέντερ, γεννημένη το 1998 και με ύψος 189cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κατσαμούρη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για δεύτερη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και την αξιότιμη συνεργασία μας». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...