7/5/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.507


Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, αφού ο έμπειρος φόργουορντ, τίθεται αντιμέτωπος με τον Δικέφαλο.

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, έγραψε την δική του ξεχωριστή ιστορία με την φανέλα του Δικεφάλου και οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» δεν ξέχασαν την προσφορά του στην ομάδα.

Έτσι, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Ρόδο και την Κω, βράβευσαν στο ημίχρονο του αγώνα τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, χαρίζοντας ένα τρομερό στιγμιότυπο.


25η αγωνιστική Basket League

Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ - 69-60 

Για την 25η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο κλειστό της Καλιθέας Ρόδου από τον Κολοσσό με 69-60 

Ο ΠΑΟΚ mateco ταξίδεψε στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό για την προτελευταία αγωνιστική της Basket League, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει «ανάσα» για την είσοδο στα Play off. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη δεν ήταν καλή και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ζερμέιν Λοβ ήταν ο μοναδικός παίκτης που διασώθηκε επιθετικά, ωστόσο ο Δικέφαλος ηττήθηκε στη Ρόδο με 69-60.

Αρχική σύνθεση ΠΑΟΚ: Γκριν, Λοβ, Ντιλίο, Καμπερίδης, Ρένφρο

Δεκάλεπτα: 9-12, 31-26, 50-42, 69-60

 Άρης Λυκογιάννης

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του και την πορεία του. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παλέψαμε πάρα πολύ, αλλά βρεθήκαμε σε πολύ άστοχη ημέρα, χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, είμασταν υπερβολικά άστοχοι. Δεν καταφέραμε να βάλουμε τα σουτ και λογικά ήρθε η ήττα για εμάς.

Στην άμυνα κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, όταν πλησιάζαμε στους πέντε πόντους, χάναμε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουμε στους δύο πόντους, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε μεγάλα σουτ, αλλά τελικά μπήκαν από την πλευρά του Κολοσσού τα μεγάλα σουτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...