4/5/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.502













Εξ αναβολής 4η αγωνιστική των play offs

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 1-2

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε την ομάδα του... ξεζουμισμένη. Ο ΠΑΟΚ είχε θέληση, είχε πάθος, είχε πλάνο, ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, όπου κυριάρχησε πλήρως, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης έμεινε από ενέργεια και καθαρό μυαλό, ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, έκλεισε τον Ολυμπιακό στο καρέ του και μόλις στο 10′ πήρε το προβάδισμα με τον Μουργκ να σκοράρει από κοντά μετά από προσπάθεια του Τσόλακ.Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν είχε κάποια μεγάλη στιγμή, με τον Μπα να προλαβαίνει τον Τσόλακ στο 21′, τον Τικίνιο και τον Καμαρά να έχουν δύο άστοχες προσπάθειες και τον Κούρτιτς να μην μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι στο 43′.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει τρεις παίκτες στο ημίχρονο και δικαιώθηκε. Από την άλλη ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναγκάστηκε να διαχειριστεί ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς ο Κρέσπο δεν μπορούσε να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος.Ο ΠΑΟΚ μπήκε χωρίς καθαρό μυαλό κι ένταση και το πλήρωσε. Ο Ρόνι Λόπες στο 51′ έκανε το 1-1 , ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Ρέαμπτσιουκ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Ο Δικέφαλος δεν το έβαλε κάτω. Ο Ολυμπιακός του έδωσε χώρο κι ο ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια.Ο Μιτρίτσα σε δύο περιπτώσεις δοκίμασε το πόδι του χωρίς επιτυχία, ο Α.Ζίβκοβιτς το ίδιο, ενώ στο 83′ ο Ολιβέιρα έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βατσλίκ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κρέσπο (46′ Μιχάι ), Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας (60′ Σβαμπ ), Κούρτιτς , Μουργκ , Σοάρες (60′ Α.Ζίβκοβιτς ), Μιτρίτσα (75′ Ολιβέιρα ), Τσόλακ (63′ Άκπομ ).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα (64′ Παπαδόπουλος), Ρεαμπτσούκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Α.Καμαρά), Μάντι Καμαρά, Μασούρας (46′ Ροντρίγκες), Λόπες (78′ Βρουσάι), Τικίνιο (46′ Ελ Αραμπί).

Ραζβάν Λουτσέσκου

«To πρώτο ημίχρονο ανήκε σε ματς, το πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον Ολυμπιακό που σκόραρε δύο γκολ έχοντας ποιότητα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, χάσαμε τον έλεγχο της μπάλας.

Προσπαθήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες όμως υπάρχει και η έλλειψη ενέργειας από τα πολλά παιχνίδια. Είμαστε ξεζουμισμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, μας λείπουν και παίκτες σε καίριες θέσεις. Περιμένουμε αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορέσουν να επιστρέψουν».

Επίσης, σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το αν αυτό το αποτέλεσμα επηρεάσει την ψυχολογία των «ασπρόμαυρων» ενόψει της συνέχειας, ο 53χρονος κόουτς υπογράμμισε ότι: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και μπροστά μας αλλά έχουμε και παιχνίδια για το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...