11/8/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.216


















3ος προκριματικός γύρος 2ος αγώνας, UEFA Europa Conference League

ΠΑΟΚ - Bohemian FC - 2-0

Για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 στην Τούμπα την Μποέμιαν και συνεχίζει στα play offs της διοργάνωσης ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε προειδοποιήσει από την παραμονή του αγώνα πως οι παίκτες του έχουν μεγάλη θέληση για την πρόκριση. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δικαιώθηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς η ομάδα του έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα κι έδειξε τις προθέσεις της από το πρώτο λεπτό.Μόλις στο 4′ μετά από κόρνερ του Α.Ζίβκοβιτς , η μπάλα κατέληξε στον Μπίσεσβαρ κι αυτός με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Σβαμπ , ο οποίος με το κεφάλι έκανε το 1-0.Ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη μετά το γρήγορο γκολ πίεσε για να αυξήσει το προβάδισμά του, με τους Ιρλανδούς να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Το 2-0 έκανε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο 28′. Ο μέσος του Δικεφάλου πήρε την ασίστ από τον Ομάρ Ελ Καντουρί κι από θέση τετ α τετ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να πάρει ο ΠΑΟΚ το προβάδισμα συνολικά στη σειρά.O Ελ Καντουρί ήταν ο πρωταγωνιστής στις δύο σημαντικότερες φάσεις μέχρι την ανάπαυλα. Ο Μαροκινός αρχικά σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, αλλά ο επόπτης και ο διαιτητής δεν το μέτρησαν λανθασμένα καθώς στο replay φάνηκε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ο μέσος του Δικεφάλου έχασε μία σημαντική ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου καθώς αστόχησε μετά από πάσα του Α.Ζίβκοβιτς .

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή διαχείριση του αποτελέσματος, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε δύο στιγμές που βρήκαν ανοργάνωτη την άμυνα του Δικεφάλου.Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε το στόχο της, έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με την αναμέτρηση στο Δουβλίνο και πλέον περιμένει τη Ριέκα στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη για την πρώτη αναμέτρηση των Play Offs του UEFA Europa Conference League.

Ράζβαν Λουτσέσκου

«Έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν ταχύτητα. Θα πρέπει να γεμίσουμε και με κάποια ακόμη στοιχεία το ρόστερ. Η προσωπικότητα ατομικό είναι κάτι σημαντικό στο γκρουπ. Είναι κάτι που το δουλεύουμε συνεχώς μεταξύ μας. Βρεθήκαμε σε μία ιδιαίτερη κατάσταση. Οι αντίπαλοι είχαν περισσότερα παιχνίδια.

Εμείς ξεκινήσαμε με διαφορετικό γκρουπ τη σεζόν. Άλλοι έφυγαν άλλοι ήρθαν. Έτσι φάνηκαν δύο παιχνίδια που ήταν κοντά σε φάση ταχύτητας κι απόδοσης. Θεωρώ ότι η ένταση είναι κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε όταν φτάσουμε στο επιθυμητό κομμάτι συνοχής. Και σήμερα είχαμε σημεία που βγάλαμε ρυθμό κι ένταση. Όσον αφορά την ταχύτητα έχουμε και παίκτες με αυτά τα στοιχεία και στόχους, που κοιτάμε».

Για το αν θα υπάρχουν προσθήκες ενόψει των ματς με την Ριέκα:

«Δεν έρχομαι πρώτη φορά εδώ. με ξέρετε. Πιστεύετε ότι θα παίξει κάποιος που θα έρθει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Ρισκάρουμε να τον κάψουμε αν τον βάλουμε κατευθείαν μέσα. Είναι περίπλοκη κατάσταση. Δε θα γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας, την οργάνωση και το πλάνο μας. Θα φανεί να έχει κακή απόδοση και θα προσθέσουμε πάνω του έξτρα πίεση. Θα είναι όμως σημαντικό αν υπάρξουν ποδοσφαιριστές άμεσα. Θα είμαι σημαντική η βοήθεια τους καθώς έχουμε δύο δύσκολες εβδομάδες».

Σχετικά με τα ματς με τους Κροάτες:

«Δε θα πω τίποτα ακόμη. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι μας και θα πάμε έτοιμοι για τη μάχη που ακολουθεί».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (85' Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (72' Εσίτι), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Σφιντέρσκι, Μουργκ, Τέιλορ, Κρέσπο, Περέιρα, Καγκάβα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας

Μποέμιαν: Τάλμποτ, Λάιονς (86' Φίλι), Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μπρέσλιν, Μπάκλεϊ, Κόουτ (61' Γουόρντ), Ντεβόι (87' Μαλόν), Μπαρτ, Τίρνεϊ (78' Λέβινγκστον), Κέλι. Αναπληρωματικοί: Μινόγκ, ΜακΓκίνες, Φίλι, Μαλόν, Γουόρντ, Λέβινγκστον, Γουΐλσον, Μούλινς, Ντόραν, Γκρέχαν, Μαχόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...