13/12/20

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.056















  

 12η αγωνιστική, Superleague

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 1-0

Για την 12η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 εκτός έδρας τον Άρη ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 1ο λεπτό με ένα στημένο του Γκάμα, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μας και από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έβαλε την μπάλα κάτω και έχτιζε επιθέσεις με υπομονή, έχοντας την κατοχή της μπάλας σε μεγάλα ποσοστά.

Έλειψαν όμως οι καθαρές ευκαιρίες, απέναντι στη συμπαγή άμυνα του Άρη, ο οποίος στο 40ό λεπτό πήρε το δώρο του απαράδεκτου Ολλανδού ρέφερι που είδε πέναλτι σε φάση στην οποία ο Πασχαλάκης διώχνει καθαρά την μπάλα! Την υπόδειξη την έκανε ο ΙΔΙΟΣ και το VAR συμφώνησε προς γενική έκπληξη! Το εκτέλεσε ο Γκάμα και σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, το ανάποδο ψαλίδι του Σβαμπ, το μπλόκαρε ο Μπουσέ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να έχει φορτωμένους με κάρτες τους Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, με τον Γκαρσία να μην έχει λύσεις στον πάγκο (επί εποχής Σαββίδη αυτό!!!) και οι δύο μέσοι να παίζουν και στην επανάληψη, με τον κίνδυνο της αποβολής τους ορατό.

Αντίθετα, το κοράκι χαρίστηκε ουκ ολίγες φορές στους Σούντγκρεν, Σάσα και  Ματίγια, που όσο έμεναν ατιμώρητοι συνέχισαν το βιολί τους.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε, ανορθόδοξα τις περισσότερες φορές να φτάσει στην ισοφάριση και στο 72' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε πέσιμο του Τζόλη, αλλά με τη βοήθεια του VAR το πήρε πίσω. Η φάση είναι περίεργη γιατί ναι μεν δεν υπάρχει πέναλτι στο πέσιμο του μικρού, υπάρχει όμως δευτερόλεπτα νωρίτερα...

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε τουλάχιστον να μη χάσει! Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν καλύτερος ο Άρης και ο ύποπτος Ναϊχάους φρόντισε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα!

Και κάτι τελευταίο που μάλλον πέρασε στα ψιλά. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς, υπήρξε ΧΕΡΙ παίκτη του Άρη μέσα στην περιοχή, χωρίς να δοθεί και πάλι ΤΙΠΟΤΕ!

Άρηθ: Μπουσέ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόλιο (76' Τζέγκο), Γκάμα (96' Μπαγκαλιάνης), Γκαρσία (62' Σίλβα), Μάνος (62' Λόπεθ)

ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ (79΄Εσίτι), Ντόουγκλας (79' Τσόλακ), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....