21/1/17

oxyroN2.980


 




14η αγωνιστική της Basket League 

ΠΑΟΚ - Δόξα Λευκάδας84-67

Για την 14η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ κέρδισε  στην PAOK Sports Arena, την ουραγό Δόξα Λευκάδας με 84-67 ...
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο της Basket League ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε της Δόξας Λευκάδας με 84-67 στο "PAOK Sports Arena". Αυτή ήταν η 8η νίκη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία τον έφερε και πάλι στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Η νίκη της Δόξας επί του Ρεθύμνου, μας αφύπνισε, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ο τρόπος που παίζει η Δόξα Λευκάδας με τα κοντά σχήματα και τους νέους παίκτες μας δημιούργησε μεγάλους προβληματισμούς. Δεν τηρήσαμε σωστά αυτά που είπαμε, δώσαμε χώρο στους αντίπαλους παίκτες να δουν το καλάθι μας, ήταν εύστοχοι σε σύγκριση με εμάς που στην αρχή ήμασταν άστοχοι και όσο έκλειναν τη ρακέτα τους εμείς είχαμε πρόβλημα. Όσο περνούσε η ώρα όμως, η Δόξα έχανε δύναμη, εμείς το εκμεταλλευτήκαμε κοντά στο καλάθι, τρέξαμε και πήραμε τη νίκη που θέλαμε»
Για τις λίγες ασίστ που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο:
«Για να κάνεις ασίστ, πρέπει να βρεις ελεύθερους χώρους, να τρέξεις. Όταν ο αντίπαλος έχει καλή ευστοχία δε μπορείς να τρέξεις. Όταν τρέχεις είναι περισσότερες οι ασίστ. Δε βάλαμε ελεύθερα σουτ στην αρχή, είχαμε τον εκνευρισμό, σιγά-σιγά όμως το ξεπεράσαμε και πήραμε τη νίκη».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα, ήταν πολύ εύστοχος από τη γραμμή των βολών:
«Παιχνίδι με παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε σταθεροί σε αυτό. Όσο και αν το προσπαθούμε, έχει να κάνει κυρίως με την ψυχοσύνθεση του αθλητή, παρά με το αν είναι εύστοχος ή άστοχος παίκτης. Είναι τοπως αισθάνεται εκείνη την ημέρα ο αθλητής».
Για τη δύσκολη προετοιμασία του σημαντικού αγώνα με τη Βέντσπιλς, δεδομένου του ταξιδιού και του αγώνα την Τρίτη:
«Την έχουμε δει εμείς, θα τη δουν αύριο και οι παίκτες. Κυρίως είναι βίντεο, γιατί προπόνηση δε μπορείς να κάνεις μετά από παιχνίδι, είναι «σκοτωμένοι» οι αθλητές. Είναι δύσκολο παιχνίδι, με μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε και στον επόμενο γύρο».
Για την ψυχολογία που έδειξε να ψάχνει ο Μιλιένοβιτς και τη βρήκε μετά το πρώτο του εύστοχο σουτ στην τέταρτη περίοδο:
«Είναι πως το βλέπει ο καθένας… Εμείς σαν ομάδα, προσπαθούμε να μπουν όλοι οι παίκτες και να βοηθήσει ο καθένας. Κάποιος κάνει καλύτερα κάτι από κάποιον άλλον, κάποιος άλλος κάνει κάτι άλλο. Μακάρι να είχαμε έναν παίκτη που να μπορούσε να τα κάνει όλα, αλλά και να υπήρχε δε θα ήταν στην ομάδα μας γιατί θα έπαιρνε πολλά χρήματα».

Απόλλων Τσόχλας
«Για εμάς ήταν λίγο περίεργο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος είχε κάποιους τραυματίες παίκτες και έπαιξε με περίεργα σχήματα. Στην αρχή μας δυσκόλεψε αυτό, μετά όμως προσαρμοστήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως από την άμυνα μας, βρήκαμε εύκολα καλάθια, πήραμε τη διαφορά και κερδίσαμε».
Για την είσοδο του ΜακΦάντεν στην ομάδα:
«Πιστεύω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό ο κάθε παίκτης να χρειάζεται λίγο χρόνο. Είναι εξαιρετικό παιδί, πολύ καλός συμπαίκτης και καλός παίκτης. Πιστεύω στο μέλλον θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».
Για το τι θα κρατούσε από το σημερινό παιχνίδι, για το επόμενο στην έδρα της Βέντσπιλς:
«Είναι διαφορετικό ματς. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε την ανάλυση για τη Βέντσπιλς. Σίγουρα κρατάω την άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου, που μας έδωσε τη διαφορά. Πρέπει να έχουμε την ίδια συγκέντρωση και στη Λετονία για να πάρουμε και εκεί τη νίκη και να πετύχουμε το στόχο μας».

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 42-42, 64-57, 84-67

ΠΑΟΚ : Χρυσικόπουλος 7, Κόνιαρης 6 (2), Τσόχλας 11 (2), Μαργαρίτης 2, McFadden 2, Miljenovic 10, Γλυνιαδάκης, Καραμανώλης, Sibert 14 (1), Peiners 16 (1), Clanton 16

Δόξα Λευκάδας : Πεταλωτής, Scott 5 (1), Abbott 6, Δεμερτζής 2, Γεωργάκης 4, Ταπούτος 12 (1), Ψαθάς 4, Doblas 3, Robinson 15 (3), Τσαλδάρης 10 (2), Harris 6 (1)



Α1 ΠΟΛΟ 

ΠΑΟΚ - Πανιώνιο - 7-6

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Εθνικό Κολυμβητήριο, του Πανιώνιου με 7-6...
Με σημερινή τους νίκη οι παίκτες του Βασίλη Βέργου έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης τετράδας. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε με τον Σάριτς έκλεισε το οκτάλεπτο πίσω στο σκορ (2-3), όμως στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι πέτυχε την ισοφάριση με πέναλτι του Σάριτς (3-3).
Στο 3ο οκτάλεπτο μίλησε ο Νικολαΐδης και με δύο δικά του τέρματα, προηγηθήκαμε με 5-3. Στο ξεκίνημα του 4ου οκταλέπτου, οι φιλοξενούμενοι με δύο αναπάντητα γκολ ισοφάρισαν σε 5-5 και το παιχνίδι ξανάρχισε ... απ' την αρχή!
Δύο γκολ του Σάριτς και ένα του Πανιωνίου ενδιάμεσα, διαμόρφωσαν το τελικό 7-6, σε έναν αγώνα που καθήλωσε τους λίγους θεατές με την εξέλιξή του!

Τα οκτάλεπτα:  2-3, 1-0, 2-0, 2-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Καραμπέτσος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης 2, Νάνος, Παπαποστόλου, Σάριτς 4, Δημητριάδης, Μουρατίδης 1, Τσολακούδης, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Κατσάλης, Πολύζος




Γυναικεία ομάδα μπάσκετ 11η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πανιωνίου - 70-65

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανιωνίου στην PAOK Sports Arena με 70-65 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος...
Πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς επικράτησε του αντιπάλου με 70-65. Η ομάδα μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό του αγώνα, έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 17-9 και το δεύτερο με 31-24.
Επιστρέφοντας στο παρκέ μετά το ημίχρονο, η ομάδα του Δικεφάλου δεν σταμάτησε να είναι δυνατή στην επίθεση και σκληρή στην άμυνα κρατώντας τη διαφορά στους 7 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, 52-45.
Τελικά, κατάφερε να επικρατήσει με 70-65, παίρνοντας τους δύο βαθμούς της νίκης, με τους οποίους εξασφάλισε την 8η θέση (16 βαθμοί), αφήνοντας πίσω τον Πανιώνιο στην 9η θέση, με 2 βαθμούς λιγότερους (14 βαθμοί) στον πίνακα. Κορυφαία για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ήταν η Korinne Campell, η οποία πέτυχε 30 πόντους και σύνολο 9 ριμπάουντς, 5 αμυντικά και 4 επιθετικά.

Τα δεκάλεπτα: 17-9, 31-24, 52- 45, 70-65

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Σταμπουλίδου 5 (1), Λύμουρα 10 (2), Μαγαλιού 6 (1), Πανταζή 4, Στεργίου, Κουλουμπή, Κατωπόδη 4, Παπαδοπούλου, Campell 30, Διαμαντίδου, Vaines 8, Κοντογεωργίου 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....