8/1/17

oxyroN2.968







 

2η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 0-1

Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 0-1 από τον ΠΑΣ, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την εικόνα του ματς: «Για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις γκολ. Φέτος έχουμε πρόβλημα. Κάνουμε πολλές φάσεις αλλά δεν βάζουμε γκολ. Όλοι οι παίκτες σήμερα έδωσαν το 100% σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις. Το περίεργο είναι ότι σε όλα τα ματς ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι ο MVP».
Για τις ενδεχόμενες μεταγραφές: «Ψάχνουμε παίκτες που να έχουν το γκολ. Αυτό κάναμε το καλοκαίρι, αυτό κάνουμε και τώρα. Παίκτες που είχαν πέρσι το γκολ φέτος έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Εμείς δουλεύουμε και πρέπει να βελτιωθούμε».
Για το θέμα Ροντρίγκες: «Ένας παίκτης που δε θέλει εδώ δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Είπε ο ίδιος ότι δεν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι σωστό να τον κρατήσεις και να μην έχει θέληση να βοηθήσει. Κάνουμε ότι μπορούμε να φέρουμε παίκτη στη θέση του. Δεν είναι εύκολο να βρεις ποιοτικό αντικαταστάτη τον Ιανουάριο. Δεν το ξέραμε νωρίτερα και δεν είχε προετοιμαστεί η ομάδα κατάλληλα για να φέρει εξτρέμ».
Για το αν θα γίνει μεταγραφική προσθήκη ώς την επόμενη αγωνιστική: «Πιστεύω ότι θα έχουμε μία μεταγραφή μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Δεν μπορώ να σας πω ότι σίγουρα θα έρθει παίκτης αλλά έτσι ελπίζω».

ΠΑΟΚ: Γλύκος. Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ (61' Μυστακίδης), Κάνιας, Μπίσεσναρ, Πέλκας (86' Περέιρα), Κουλούρης (61' Αθανασιάδης), Κάμπος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (27' Γαρουφαλιάς - 76' Μαμπουλού), Κοζορώνης, Καρανίκας, Κούτρης, Γιάκος (88' Μπουκοβάλας), Ακόστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....