26/4/16

oxyroN2.803




 
Τελικός πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ15

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 0-2

Ούτε τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ δεν αφήνουν στην… ησυχία τους  ΕΠΟ και ΚΕΔ, που έκαναν το… θαύμα τους και στον τελικό της Κ15 του Δικεφάλου με αυτή του Ολυμπιακού στα Γιάννινα.
Στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ15, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από τον γάβρο, πληρώνοντας τα λάθη του...
Σ' αυτές τις ηλικίες κάθε σεζόν είναι μια νέα αρχή. Ένα νέο ταξίδι που κανείς δεν γνωρίζει την κατάληξή του. Η Κ15 του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα Γιάννενα, μέχρι τον τελικό της Super League, αλλά δεν κατάφερε να κάνει φινάλε με το πρωτάθλημα στα χέρια.
Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε... ρεβάνς για την περσινή ήττα σε αυτή την κλασική πλέον μονομαχία του πρωταθλήματος Υποδομών. Το τελικό 0-2 δεν περιγράφει με ακρίβεια την εικόνα της αναμέτρησης, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία και τις σημαντικότερες ευκαιρίες.
Δεν είχε, όμως, την ψυχραιμία να τις ολοκληρώσει και την τύχη να δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα σε φάσεις όπως το οριζόντιο δοκάρι του Μουτζούρη. Τη μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος, ο διαιτητής έκοψε τον Γεωργιάδη για αυστηρό επιθετικό φάουλ.
Αντιθέτως, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου οι Ερυθρόλευκοι σημείωσαν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα εκμεταλλευόμενοι λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και σφράγισαν τη νίκη στο τέλος όταν όλος ο Δικέφαλος είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση.

ΠΑΟΚ:Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας (Καλφούντζος 64'), Βουτσάς, Ξιφιλίνος, Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης, Θεοδωρίδης (Ατματζίδης 50').

Ολυμπιακός: Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Τσέργας, Γεωργαντής, Φέκκας, Μούγιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....