27/4/16

oxyroN2.805




Play offs της Basket League

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - 61-54

Για τα play offs της Basket League, o ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ στο 3ο παιχνίδι των δύο ομάδων, με 61-54...

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς μετά την ήττα μας στο Παλατάκι. Με τις απουσίες που είχαμε προσπαθήσαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν πολύ, έπαιξαν πολύ σκληρή άμυνα, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση, λόγω και της πίεσης της ΑΕΚ.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια στην επόμενη φάση. Καλή Ανάσταση και ό,τι ο καθένας επιθυμεί.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα αυτή η ομάδα δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε να είναι. Δεν παίζει ρόλο να έχεις καλούς παίκτες, αλλά να κολλάνε με κάποιον που να μην είναι τόσο καλός.
Εμείς δεν είχαμε τόσο θέμα χημείας, όσο πολλές απουσίες για μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δέσουμε»

 Μιλένκο Τέπιτς:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά. Πιστεύω πως χάσαμε την ευκαιρία μας για να προκριθούμε στο δεύτερο παιχνίδι. Κάποια πράγματα που δείξαμε πως δεν μπορούμε να χειριστούμε στη διάρκεια της σεζόν συνέβησαν επίσης και ήρθαμε με πολλά προβλήματα, χωρίς τρεις βασικούς παίκτες. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ με τόσες λύσεις.
Παρ' όλα αυτά τα προβλήματα πιστεύω πως κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά στην άμυνα, αλλά είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ. Για κάποιους κατανοητούς λόγους και για κάποιους άλλους δεν καταφέραμε να παίξουμε τόσο καλά επιθετικά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, ειδικά για τον τρόπο που προσπαθήσαμε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν. Καλή τύχη στην ΑΕΚ».

Γιώργος Δέδας:
«Μπορεί να μείναμε από δυνάμεις. Μας έλειψαν τρεις παίκτες. Την ώρα του ματς βέβαια δεν σκεφτόμασταν αυτά. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο ροτέισιον. Παλέψαμε, ήμασταν εκεί. Δυσκολέψαμε την ΑΕΚ. Ένα σουτ, μια άμυνα και μια φάση έκριναν τελικά την αναμέτρηση.
Εννοείται, τα ριμπάουντ έπαιξαν ρόλο, η ΑΕΚ πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Πολλές κατοχές διεκδικήθηκαν και τις πήρε η ΑΕΚ. Ήταν ένα από τα προβλήματά μας σε όλη τη σειρά. Παρ" όλα αυτά, ήμασταν εκεί σε όλο το ματς».

Τα δεκάλεπτα: (14-13), (29-27), (45-39), (61-54)

ΑΕΚ: Έρικ 4, Χέρστον 3 (1), Σάκοτα 2, Μιλόσεβιτς 8 (1), Γκριν, Μαυροκεφαλίδης 7, Κάρτερ 9 Μπράουν 7 (1), Κατσίβελης 4, Μαυροειδής 10, Καλαμπόκης 7 (1)

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 22 (3), Κακαρούδης 2, Δέδας 3, Μαργαρίτης 5 (1), Ντούβνιακ 4, Μάρκοβιτς 8 (1), Χάτσερ 4, Κλάντον 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....