1/1/13

oxyro N1.910



ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. διοργανώνουν πορεία αλληλεγγύης για τους φυλακισμένους αδερφούς μας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 16.00 στην Καμάρα με κατεύθυνση το γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.Όπως σε κάθε προηγούμενη πορεία τα λεωφορεία της επαρχίας θα συγκεντρωθούν στο κέντρο και καλείται όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος να παραβρεθεί στον τόπο συγκέντρωσης δείχνοντας συσπείρωση και αντίσταση στην αδικία και τον εμπαιγμό που βιώνει ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ.

  


Η ΛΕΣΧΗ ΦIΛΩΝ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η ΛΕΣΧΗ ΦIΛΩΝ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/13 
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΔΙΚΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !











ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ 

Καλούνται οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία του Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ











Οι Σύνδεσμοι Φιλων ΠΑΟΚ ενημερώνουν για τη προσπάθεια που γίνεται για να βοηθηθεί ο μικρός Ανδρέας απο την Αμαλιάδα 
"Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει τον μικρό Ανδρέα από την Αμαλιάδα, στη δύσκολη μάχη που δίνει με τη μεσογειακή αναιμία. Οι γονείς του δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην πολυδάπανη θεραπεία που χρειάζεται το παιδί τους καθώς είναι εδώ και κάποιους μήνες άνεργοι και ανασφάλιστοι. Έτσι, απευθύνθηκαν στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, η οποία για μία ακόμα φορά πρέπει να κάνει το χρέος της βοηθώντας τον μικρό με κάθε τρόπο. Αξίζει να αναφέρουμε πως συνδεσμίτες επισκέφθηκαν ήδη την οικογένεια και διαπίστωσαν με τα μάτια τους το μέγεθος του προβλήματος.
Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:

Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας & Γεωργία
07875127321  Εθνική Τράπεζα"















Συγχαρητήρια επιστολή στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας  Βλαντιμίρ Πούτιν  

Το κείμενο της επιστολής δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Σε αυτό αναφέρεται:  

"Αξιοσέβαστε Ιβάν Σαββίδη σε συγχαίρω με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους. Εύχομαι σε αυτή την υπέροχη γιορτή που γιορτάζεται σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια να έχετε ευτυχία, επιτυχία και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εύχομαι μέσα στο 2013 να κάνετε πράξη όλα τα σχεδιά σας και τα ονειρά σας και ακόμη εύχομαι καλή υγεία για εσάς και κάθε μέλος της οικογένειάς σας".














Εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου εκδίδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη  03/01/2013 αρχίζει  η πώληση εισιτηρίων διαρκείας  Β' Γύρου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....