26/11/11

oxyro N1.623



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α κατηγορία 4η Αγωνιστική

Καβάλα 86 - ΠΑΟΚ
- 0-7

H γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε περίπατο στην Καβάλα με 7-0 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τα γκολ πέτυχαν η Φιλιππίδου (14', 29'), η Αρβανιτάκη (15', 43'), η Ντιμιτρίεβιτς (20') και η Χατζηγιαννίδου (31').

Καβάλα 86: Γραονίδου, Κουπετσίδου, Κουντουρογιάννη, Σκορδούλη, Πολιτίδη, Τριανταφυλλίδου, Σουκρη-Ογλου, Αρσενίου (70' Τζαφέρη), Χατζηνίκου, Κουπετσίδου Σ., Βασιλειάδου

ΠΑΟΚ:
Παπακωνσταντίνου, Σπύρου, Δημητρίου (10' Τσίτσια), Μουρατίδου, Ντιμιτρίεβιτς, Αρβανιτάκη, Φιλιππίδου, Παντελειάδου (40' Βαρδαλή), Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη, Βλασιάδου




ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 - 8η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Κρόνος - 58-59

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο PAOK Sports Arena από τον ουραγό Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 58-59 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών του μπάσκετ.

Αποστόλης Δεμερτζής
"Χάσαμε ένα πολύ κρίσιμο ματς. Θα φτάναμε τις τέσσερις νίκες. Χάσαμε από έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε τα ποσοστά μας, περιορίσαμε τις αντιπάλους, αλλά η Εμμανουηλίδου είχε αντίθετη άποψη με 3/4 τρίποντα. Μας στοίχισε ο τραυματισμός της Γιαννοπούλου στα τελευταία λεπτά, γιατί η αθλήτρια ήταν σε καλή μέρα. Η εξέλιξη θα μπορούσε να ήταν διαφορετική στο τέλος, αλλά η νίκη με την ήττα απέχουν ελάχιστα. Πρέπει να συνεχίσουμε".

Τα δεκάλεπτα: 12-11, 25-29, 43-40, 58-59

ΠΑΟΚ Subito: Σταμολάμπρου, Κυράτζη, Αυτζή 5, Σπανίδου 10, Γιαννοπούλου 11, Νάστου, Ντέιβις 18, Μακρή, Γαβρίλη, Αγγελίδου 5, Τσελέμπη, Μπάρνς 9.

Κρόνος:
Γκότζη 8, Εμμανουηλίδου 10, Βροχίδου, Κωνσταντίνου, Νταή, Κακλέα, Μίχου 12, Τσαβού, Ξάνθου, Κικιβαράκη, Ζιγκιρίδου 6, Βουκίσεβιτς 23




ΜΠΑΣΚΕΤ Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο -
76-71

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Ρεθύμνου και πήρε τη νίκη με 76-71 στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε κι έγινε ακόμη δυσκολότερο από την στιγμή που έλλειπε ο οργανωτής μας ο Ράιτ, που στο τελευταίο διάστημα έπαιζε καλό μπάσκετ. Τας πράγματα όμως έγιναν ακόμη πιο δύσκολα από την στιγμή που ξεκινώντας το παιχνίδι δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει, με αποτέλεσμα να δεχτούμε 15 πόντους από λέι απ από έναν παίκτη. Τουλάχιστον καταφέραμε να το διορθώσουμε στη συνέχεια, κλείσαμε τους διαδρόμους, μας βοήθησε και ο Καλαμπόκης και φτάσαμε στη νίκη, Υπάρχει κούραση στην ομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είναι δύσκολο να παίζουν συνέχεια οι ίδιοι παίκτες…»

Δήμος Ντικούδης
«Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο κι αυτό φάνηκε κι από το πώς παρουσιάστηκε στο παιχνίδι το Ρέθυμνο. Εμείς είχαμε και την κούραση από το παιχνίδι της Τρίτης, κάτι που έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι, αλλά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε συγκέντρωση και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Εάν μάλιστα δεν κάναμε και τόσα λάθη, θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στη νίκη πιο νωρίς, καταλάβαμε ότι δεν είναι εύκολο, συγκεντρωθήκαμε και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη».

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 35-39, 57-53, .

ΠΑΟΚ:
Γκίντενς 8 (2), Στίγκερς 6 (1), Αράπης, Γκορί 14, Ντικούδης 10, Καλαμπόκης 22 (2), Γιαννακίδης 16 (5), Καλλές, Καλαμπάκας, Λιάπης, Αμπάρας, Τσακαλέρης

Ρέθυμνο
: Κρίστμας 20 (1), Κούμουλος, Παπανικολάου, Ράιτ 21, Τσόχλας 3 (1), Καλλινικίδης 2, Δορκοφίκης 5 (1), Τζόνσον 4, Λάτοβιτς, Πέτγουεϊ 11 (1), Δέδας, Κατσαρές 5
Διαιτητές: Σχινάς, Μητσόπουλος, Διαμαντής



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών - 9η Αγωνιστική

Χίος
- ΠΑΟΚ
- 14-4

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε απο την πανίσχυρη Χίο στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου με 14-4. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν Ποντικέας, Παππάς και Σαρησάββας.

Γιάννης Παπαγιαννάκης.
"Σε γενικές γραμμές δεν πήγαμε άσχημα. Η Χίος ήταν πλήρης και όλοι ξέρουμε πόσο δυνατή είναι. Κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά. Μπήκαμε με όρεξη στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας και ήρθε ή ήττα".

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 9-1, 12-2, 14-4

Οι σκόρερ της Χίου: Μίραλης 1, Ράντεν 1, Κατσουλάκης 1 Θεοδωρόπουλος 2, Ντόσκας 4, ΦΟυντούλης 3, Βλονάτης 1, Γαβαλάς 1

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ: Ποντικέας 2, Παππάς 1, Σαρησάββας 1



ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α1 ανδρών - 8η Αγωνιστική

ΧΑΝΘ – ΠΑΟΚ - 20-29


O ΠΑΟΚ έκανε περίπατο στο ντέρμπι με τη ΧΑΝΘ και κέρδισε με 20-29 για την 8ης αγωνιστικής.

Στέλιος Υετίων
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Το να κρατάς στα 20 γκολ την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος δεν είναι λίγο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο, θέλουμε να κάνουμε μόνο νίκες ως τα Χριστούγεννα. Μας περιμένει ένα παιχνίδι πιο βατό, με τον Πανελλήνιο. Θέλουμε ακόμη μία νίκη. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι νικητές και με προσωπικότητα, θεωρώ ότι μου έκαναν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου. Συνεχίζουμε δυναμικά»

Τα δεκάλεπτα:
5-5, 9-10, 11-14, 15-18, 17-21, 20-29

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης):
Τίκος, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος 4, Κοκτσίδης 1, Λάππας 2, Ναουμίδης, Τσιρώνης, Κουτσικόπουλος 4, Ευαγγελίδης 4, Ορφανουδάκης, Αργυρίου, Ανανιάδης 1, Κεσίδης 3, Παντελίδης 1.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων):
Γουργούμης, Μισυρλής, Κοκκώνης 6, Σεβαστίδης 3, Πίτσιος, Ιωαννίδης 3, Τσακίρης 3, Παλάσκας 3, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π. 3, Πετρίδης 5, Ανγκελόφσκι 1, Κεσίδης 1, Αποστολίδης Β 1.

Διαιτητές:
Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος



Superleague K20-11η Αγωνιστική


ΠΑΟΚ – Κέρκυρα
- 3-0

Οι νέοι του ΠΑΟΚ επικράτησαν άνετα με 3-0 της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 χάρη σε δύο γκολ του Πόποβιτς και ένα του Μπολώση.

Νίκος Κολομπούρδας
«Επιστρέψαμε στις νίκες και γι΄ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ποτέ δεν υπάρχει εύκολη νίκη. Ζήτησα αντίδραση από την ομάδα. Ήμουν αρκετά νευριασμένος όλη την εβδομάδα. Η ομιλία που τους έκανα ήταν ίσως η πιο γρήγορη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ζήτησα μόνο αντίδραση.
Είναι δύσκολο λόγω ηλικίας αλλά ζητάμε από τα παιδιά σταθερότητα. Όσο πιο νωρίς την αποκτήσουν τόσο καλύτερα. Από το πρώτο ημίχρονο δεν είμαι ευχαριστημένος, καθώς συνεχίστηκε η εικόνα της περασμένης εβδομάδας. Δεν ήμασταν πειστικοί μπροστά στην αντίπαλη εστία και κάναμε πολλά εύκολα λάθη στις πάσες.
Μετά από το 30 οι πάσες έγιναν καλύτερες. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, βρήκαμε ρυθμό και κάναμε τις φάσεις και τα γκολ.
Στο β΄ ημίχρονο είχαμε αλλαγή εικόνας. Ήμασταν καλύτεροι για 20-25 λεπτά. Αλλά μετά από 3-0 έπεσε ο ρυθμός».
«Εύχομαι καλή επιτυχία στην πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη την Τότεναμ στο Λονδίνο. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μία εικόνα σταθερής ομάδας στην Ευρώπη...»

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης Π. (46΄ Μίλερ), Λαμπάκης, Ιντζίδης, Τσανδάρης, Πόποβιτς (67΄ Δεμηρτζόγλου), Παναγιωτούδης, Μπολώσης, Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (57΄ Γεωργιάδης)

Κέρκυρα : Ευθυμίου, Κωστελέζος, Αρμένης, Κούδας, Μεντής, Γραμμένος, Διόπουλος (81΄ Σέρβος), Μπαλανίκας, Χανδρινός (54΄ Γαρδικιώτης), Σγουρός, Πατινιώτης (85΄ Χαραλαμπίδης).

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....