25/11/11

oxyro N1.622



O ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξανδρούπολης διοργανώνει έρανο αγάπης

"Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αλεξανδρούπολης οργανώνει Έρανο Αγάπης για τους Συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα αυτές τις ημέρες.

Μπορείτε να φέρετε ΜΟΝΟ τρόφιμα μακράς διάρκειας (ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, αλεύρι κ.α.) στα γραφεία του συνδέσμου Αίνου 44 (δίπλα από το καπνομάγαζο) μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011."



Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μίλησε τηλεφωνικά σε έντονο ύφος στον κ. Μπιτσαξή και τελικά απέσπασε το «Ο.Κ.» για να πάνε οπαδοί μας στα Γιάννινα.

«Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός»

Ο Ζαγοράκης είπε στον Πάνο Μπιτσαξή ότι
«γιατί αυτοί παίρνουν εισιτήρια και πάνε παντού; Εμείς τι είμαστε; Οι κακοί της υπόθεσης; Αν θέλεις μπορούμε να αλλάξουμε και χώρα για να μπορούμε να παίρνουμε εισιτήρια…».

Μετά από αυτο ο Μπιτσαξής έδωσε το «Ο.Κ. για μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ (12η αγωνιστική).οο

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε στον Μπιτσαξή ότι πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία και να μη συμβεί αυτο που είχε προαναγγελθεί στη σχετική σύσκεψη ανάμεσα στις τρεις πλευρές (ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστυνομία). Τότε είχε ειπωθεί ότι θα γίνονται έλεγχοι στα διόδια πριν τα Ιωάννινα κι αν υπάρχουν αυτοκίνητα με πινακίδες από τη Θεσσαλονίκη, θα γυρνούν πίσω. Τελείως φασιστική αντίληψη.

Συνολικά θα βρεθούν 650 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα.



Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας παιχνίδια με Ρέθυμνο και Κίμκι αγοράζοντας ειδικό πακέτο εισιτηρίων αξίας 15 ευρώ και για τους δύο αγώνες:

"Δύο ιδιαίτερα σημαντικά εντός έδρα παιχνίδια ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ και με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν και αυτή την εποχή για όλους, αλλά και το ερχόμενο Σάββατο με την ταυτόχρονη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να διαθέσει και ειδικά πακέτα εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή για όσους αγοράσουν εισιτήρια και για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας με το Ρέθυμνο (Σάββατο 26/11, 5μ.μ.) και την BC Khmiki (29/11).

Πιο συγκεκριμένα η γενική είσοδος (για όλες τις θύρες και τα διαζώματα, εκτός των VIP) για όσους αγοράσουν το πακέτο εισιτηρίων και για τα δύο παιχνίδι θα είναι 15€.

Η τιμή του απλού εισιτηρίου για κάθε αγώνα ξεχωριστά είναι 10€.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25/11 στις 11π.μ, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι τις 8μ.μ. και το Σάββατο από τις 11π.μ μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τα δύο επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι…

Πακέτο εισιτηρίων για τους αγώνες ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο (26/11) και ΠΑΟΚ – BC Khimki (29/11)

15€ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP)

Τιμές εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο (26/11, στις 5μ.μ.)

10€ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου)

15€ (VIP 5,6,7 και 8, στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111)

30€ (VIP 1 και VIP 4)

50€ (VIP 2 και VIP 3)

Τιμές εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – BC Khimki (29/11)

10€ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου)

15€ (VIP 5,6,7 και 8, στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111)

30€ (VIP 1 και VIP 4)

50€ (VIP 2 και VIP 3)".

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....