11/6/11

oxyro N1.470




paok-oxyro - ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 9 Ιουλίου με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην έδρα της γερμανικής ομάδας κι οι προετοιμασίες των φιλάθλων του «Δικεφάλου» στη Γερμανία συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.
Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι το ματς θα διεξαχθεί στο «Πολ Τζέινς Στάντιον», μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο ματς της Φορτούνα. Επίσης, τα εισιτήρια (στο νότιο πέταλο) θα πωλούνται από τα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ Ντίσελντορφ (οδός Bendemannstraße 5 - τηλ. 59870677) και θα κοστίζουν 15 ευρώ (μειωμένο 12) και 10 ευρώ (μειωμένο 8).

ΦEΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Φίλοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ο σύνδεσμος Düsseldorf Club PAOK INVADERS γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας του, κάνοντας το καλύτερο δώρο σε όλα τα ΠΑΟΚΙΑ.
Στις 09.07.2011 στο Paul-Jannes-Stadion Düsseldorf η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Fortuna 95 στο πλαίσιο εορτασμού των γενεθλίων του συνδέσμου Düsseldorf Club PAOK INVADERS
To γλέντι θα ξεκινήσει απο το πρωί του Σαββάτου με ποτό και μάσα στον σύνδεσμο μας Αποκορύφωμα της έκστασης η πορεία προς το γήπεδο 3 ώρες πριν την έναρξη του ματς.
''Θα φύγουμε σκαστοί απο το D.C.P. - ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί ΄΄ Σας προσκαλούμε να κανουμε μαζι το πιο κοντινο ταξίδι για των ΠΑΟΚ.

Η ώρα έναρξης δεν έχει οριστεί ακόμα, περισσότερες πληροφορίες μόλις μάθουμε νεώτερα.
Εισιτήρια προπωλούνται εντός D.C.P.

!!!!ΠΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ DÜSSELDORF ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

http://dcp-invaders.de/

Ο γραμματέας του συνδέσμου φιλάθλων ΠΑΟΚ του Ντίσελντορφ, Μπάμπης Αντωνίου, μίλησε στο «Libero»


«Δε θα είναι συγκρίσιμο ματς με κανένα άλλο φιλικό του ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Θα γίνει χαμός. Θα βρεθούν στο γήπεδο, το δεύτερο της γερμανικής ομάδας, περίπου 4.000 ΠΑΟΚτσήδες. Για μας θα είναι μια γιορτή. Θα είναι το πάρτι των γενεθλίων μας, μια και θα κλείνουμε εκείνη τη μέρα 15 χρόνια από την ίδρυσή μας. Θα ξεκινήσουμε με ποτό και φαγητό και μετά με πορεία θα πάμε στο γήπεδο. Θα είναι μια ιστορική στιγμή για μας.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Δημήτρης Παντελίδης, έκανε μεγάλες προσπάθειες και μας έδωσε το μεγαλύτερο δώρο. Ο δικός μας σύνδεσμος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον αντίστοιχο της Φορτούνα κι ο καθένας μεσολάβησε στη διοίκηση της ομάδας του. Αυτές μετά συζήτησαν μαζί κι έκλεισαν το φιλικό. Εμείς τα τελευταία τρία χρόνια αποκτήσαμε τη δική μας στέγη. Με μεγάλο προσωπικό τίμημα, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπολογίζουμε τίποτα μπροστά στην προοπτική να βοηθήσουμε την ομάδα μας».

Σε σχόλιό του για τον Λάζλο Μπόλονι:
«Δε σχολιάζουμε αποφάσεις της διοίκησης σε άμεσο χρόνο. Οταν χρειαστεί επεμβαίνουμε, με τρόπο καταλυτικό κι ακραίο, όπως πράττουν όλοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα κα την υπόλοιπη Ευρώπη».




Οι Ρουμάνοι σε δημοσίευμα στο «prosport.ro»

«Καλώς ήρθατε στην κόλαση. Ο Μπόλονι πήγε στους πιο φανατικούς οπαδούς της Ελλάδας». «Tο γήπεδο είναι γεμάτο με 30.000 φιλάθλους κι ότι από αυτά τα 25.000 είναι διαρκείας».

Ιλιε Ντουμιτρέσκου:
«Υπάρχει απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι η μοναδική στην Ευρώπη. Οι φίλοι της ομάδας βρίσκονται παντού. Στους αγώνες, στις προπονήσεις, ενώ ζητείται κι η γνώμη τους σε σημαντικές αποφάσεις. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάτι το ξεχωριστό».

Για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης:
«Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2004, Θόδωρος Ζαγοράκης, μετά το τέλος της καριέρας του ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε πολλά χρέη. Ομως βρήκε την απόλυτη υπστήριξη από τους οπαδούς του "Δικεφάλου"».

Ενας φιλάθλους του ΠΑΟΚ (της Θύρας 4), ο Αντώνης είπε:
«Από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Ζαγοράκης έχουμε οργανωθεί με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....