17/7/09

oxyro N893


paok-oxyro - Τσίβας Γουαδαλαχάρα - ΠΑΟΚ - 1-0
O Φερνάντο Σάντος μετά το ματς δήλωσε:
"Το αποτέλεσμα μας εκνευρίζει πολύ. Σιχαίνομαι να χάνω σε οποιαδήποτε παιχνίδι, πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα έλεγα ότι ανησυχούμε, απλά η εμφάνιση είναι ένα καμπανάκι για μας τους ίδιους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε επίσημο παιχνίδι στις 30 του μηνός. Οσον αφορά την νοοτροπία και τη συμπεριφορά μας πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν πέρυσι. Δεν ήμασταν σήμερα ανταγωνιστικοί, ενώ αμυντικά ήμασταν σχετικά καλά, αν και είδαμε κάποια κρούσματα. Επιθετικά δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για να παίζεται όμορφα, αλλά για να παίζεται σωστά.Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, πρέπει δείξουμε καλύτερο δείγμα στα επόμενα φιλικά. Είναι η στιγμή να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε.Σε κάποιους τομείς υπάρχει κούραση, αλλά σε άλλους δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Το ίδιο κουρασμένος είσαι με την μπάλα στα πόδια, όπως και με το να κάνεις μια μπαλιά μπροστά. Ο αντίπαλος μας μπλόκαρε καλά. Στο παιχνίδι δεν παίζεις μόνος σου, υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Σε αυτήν την περίπτωση έπρεπε να το καταλάβουμε, να παίξουμε με την μπάλα μπροστά και να είμαστε εμείς αυτοί που πιέζουμε. Εχουμε πράγματα να κάνουμε, να μιλήσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τα λάθη τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να "πιεστούμε" όλοι και να επιταχύνουμε τη διαδικασία για να είμαστε έτοιμοι".
Κίτρινες: Φαμπιάν, Ερνάντεζ Χ., Κονσεϊσάο, Σαβίνι, Μαλεζάς.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κοντρέρας (46’ Σνάουτσνερ), Λίνο (46’ Σαβίνι), Τσιρίλο (46’ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Γκαρσία (70′ Αναστασάκος), Αμπουμπακάρι (46’ Βερόν), Κονσεϊσάο (78′ Μπαλάφας), Σορλέν (46’ Φωτάκης), Μουσλίμοβιτς (78′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (46’ Φιλομένο).
Τσίβας Γουαδαλαχάρα: Ο. Ερνάντες, Πόνσε, Εσπάρζα (75′ Γκαλβάν), Ρεϊνόζο, Οκάμπο, Αραούχο (75′ Πέρεζ), Πινέδα, Σολίς, Φαμπιάν (79′ Νάβα), Μοράλες (58′ Μπάεζ), Χ. Ερνάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....