5/10/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.316


 

Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΟΚ - ΑΟ ΡΕΑ -1-1

Για την 1η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου, τον ΑΟ ΡΕΑ, μένοντας ισόπαλος 1-1. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Δοϊρανλή, Μανίσα, Κοσκερίδου, Δρακογιαννάκη, Μήτκου, Βαρδαλή, Βλασσόπουλος και Χέλμβαλ. 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ Morris να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με τον Δικέφαλο να απειλεί με Βαρδαλή, Χέλμβαλ και Γκούνη. 

Στο 24ο λεπτό, η Βλασσόπουλος υποδέχτηκε την όμορφη κάθετη μπαλιά της Μήτκου, και με όμορφο κοντρόλ και πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα είχε σε καλή μέρα τη Νόιχαους, καθώς η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Morris ήταν εκεί, όποτε την χρειάστηκε. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε 1-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του Δικεφάλου προσπάθησαν να κάνουν διαχείριση του προβαδίσματος, ενώ παράλληλα έψαχναν ακόμα ένα τέρμα, το οποίο θα «κλείδωνε» τη νίκη. 

Στο 81ο λεπτό, η Κρίστο έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, μεταφέροντας το άγχος του αποτελέσματος στις παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό δεν ήρθε, με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 1-1. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, εκτός έδρας, κόντρα στα Τρίκαλα 2011, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Women's Football League.

 

Μπάσκετ Γυναικών 

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός -65-55

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Μπάσκετ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 65-55, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Πράπα, Τρονγκ, Σταματάκη, Μπρουνέλ και Χόμπι. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο, μπορεί ο Πανσερραϊκός να πήρε προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, 2-6, ωστόσο στη συνέχεια ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό και έκανε την ανατροπή, 13-7. Με σταθερά καλή εμφάνιση και στα δύο μέρη του γηπέδου, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ επέκτειναν το προβάδισμα τους, με τελικό σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να είναι 18-9. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας περισσότερο ρυθμό. Με σύμμαχο την εξαιρετική του άμυνα, αλλά και τις ώριμες αποφάσεις στην επίθεση, οι «ασπρόμαυρες» πήραν διψήφιο προβάδισμα, 29-15. Η συνέχεια ήταν η ίδια, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 36-17. 

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Δικεφάλου... τιμώρησαν την ζώνη του Πανσερραϊκού με μακρινά σουτ, τα οποία αύξησαν κατακόρυφα την διαφορά, 41-20. Σ' ένα δεκάλεπτο στο οποίο ο ΠΑΟΚ επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του, η διαφορά έμεινε σε υψηλά επίπεδα έως το τελικό 49-32. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε δραματικά, με τον ΠΑΟΚ να κάνει άψογη διαχείριση του προβαδίσματος του. Στα τελευταία λεπτά, οι αντίπαλες έκαναν μία προσπάθεια να επιστρέψουν, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν, κάπως, την διαφορά, με το τελικό 65-55 να δίνει το ροζ φύλλο αγώνα στον ΠΑΟΚ. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 13:45, εκτός έδρας, κόντρα στον Αθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 36-17, 49-32, 65-55

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Πράπα 10, Κουμαντσιώτου, Ζορμπαλά, Τρονγκ 9(2), Μυλωνάκη 10(2), Μιχαηλίδου Ε. 4, Μιχαηλίδου Κ. 3(1), Σταματάκη 5, Μπρουνέλ 2, Χόμπι 22.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.331

ΜΠΑΣΚΕΤ / 2η αγωνιστική Φάση Ομίλων, FIBA Europe Cup ΠΑΟΚ - Πόρτο -89-70 Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με εμφατικό τρόπο την Πόρτο με 89-70 μ...