25/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.971

 










 

5η αγωνιστική της Super League

 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ -1-3

Για την 5η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές (οχτώ!) σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στο Ελσίνκι! Ο Κοτάρσκι βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ οι Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους οι Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον.

Μόλις στο 5' ο Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ. Ο Μπράντον έκανε την προβολή (εκτός περιοχής) την ώρα που ο Κλέιμαν πήγε να σουτάρει, η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντέλια, που σε άδειο τέρμα, σκόραρε.

Στο 25' ο ΠΑΣ ισοφάρισε, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παμλίδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έκανε το 1-1, με τον Μεϊτέ να χάνει τον σκόρερ...

Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο θέμα στο ψηλό παιχνίδι μέσα στην περιοχή μας, καθώς χάθηκαν πολλές κεφαλιές από τους γηπεδούχους μέχρι το 50'! Κάθε σέντρα που έβγαινε είτε από κόρνερ είτε από κάποιο φάουλ, είτε στη ροή του παιχνιδιού εγκυμονούσε κινδύνους!

Στο 33' σε εξαιρετικά οργανωμένη αντεπίθεση, με εξαιρετικό τελείωμα ο Κωνσταντέλιας έγραψε το 1-2! Το τελικό 1-3 ήρθε στο 77' από τον Αντρίγια, με υποδειγματικό πλασέ, μετά από μπαλιά του Σαμάτα και κάπου εκεί η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε!

Κλείνοντας θα σταθούμε σε μια φάση που έγινε στο 72'. Ο VARίστας (Φωτιάς), αλλά και ο Ευαγγέλου δεν είδε το χτύπημα του Εραμούσπε στον αχίλλειο του Κωνσταντέλια;;; Και μετά κλαίγονται τα κοράκια επειδή έρχονται ξένοι διαιτητές! Αυτοί είστε...

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (82' Μπιλμπάο), Γκάρο (74' Λώλης), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (62' Μπάλαν). 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75' Σάστρε), Κεντζιόρα (60' Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (58' Σβαμπ), Τάισον, Ντεσπόντοφ (58' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (75' Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...