3/9/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.963





3η αγωνιστική της Super League

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ - 1-0 

Για την 3η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον ΟΦΗ 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 96' από τον Αμπάντα και καταλογίστηκε με την παρέμβαση του VAR, καθώς αρχικά είχε υποδειχτεί οφ σάιντ!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ελάχιστες οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλά μακρινά σουτ με τους Μεγιάδο και Μπάκιτς. Στο 23΄έγινε μια φάση που σηκώνει κουβέντα, καθώς ο Διαμαντόπουλος έδωσε φάουλ για τον ΠΑΟΚ εκατοστά μακριά από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Φάνηκε να είναι πάνω στη γραμμή η ανατροπή του Μπράντον, αλλά ούτε το VAR είδε πέναλτι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να γίνει πιο επιθετικός, χωρίς πάντως να βγάλει την κλασική ευκαιρία, η ομάδα αναλώθηκε σε κατοχή της μπάλας, που τελικά δεν απέφερε κάτι, καθώς ο καλά διαβασμένος ΟΦΗ έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Χριστογιώργου.

Και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε για λευκή ισοπαλία, στο 96' ο Αμπάντα στην κόντρα σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ αλλά στη συνέχεια με υπόδειξη του VAR (Ευαγγέλου), μέτρησε.

ΟΦΗ: Χριστογιώργος, Καρό (82' Λαμπρόπουλος), Πασαλίδης, Βούρος, Λάρσον, Θοράνινσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος (82' Νέιρα), Μπάκιτς (74' Αμπάντα), Ριέρα (66' Τοράλ), Φελίπε (66' Ντίκο). 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (67' Μπάμπα), Οζντόεφ, Σβαμπ (67' Μεϊτέ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπράντον (67' Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...