8/7/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.930






 

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους

Go Ahead Eagles - ΠΑΟΚ - 2-1

Το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους έδωσε σήμερα 8/7 ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την ομάδα Go Ahead Eagles ...

O Λουτσέσκου παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λύρατζη, Νάσμπεργκ, Εκόνγκ, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Ντόουγκλας,μπροστά τους τους Μουργκ, Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στη κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Νωθρό το ξεκίνημα για τον Δικέφαλο, που απείλησε για πρώτη φορά στο 18' με τον Μουργκ να εκτελεί φάουλ από καλή θέση και ο Ντε Λάνγκε να μπλοκάρει την μπάλα, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Στο 27', μετά από ωραίο συνδυασμό Μουργκ-Μπράντον, ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ των Ολλανδών σταμάτησε το σουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντόουγκλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Σβαμπ. Στο 35΄οι Ολλανδοί σκόραραν, όταν μετά από κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σόου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς.

Στο 41' το σουτ του Λύρατζη πέρασε άουτ, με τους Go Ahead να έχουνε και αυτοί 1-2 καλές στιγμές, στις οποίες ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς φώναξε παρών!

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς οι Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Γκορντεζιάνι και στο 48' ο Σβαμπ με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Τάισον, ισοφάρισε.

Στο 60' το ωραίο πλασέ του Τάισον σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 68' και 69' οι Βρακάς και Τσαούσης, από καλές θέσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο επόμενο λεπτό ο Αντεκάνιε με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή μας, σημείωσε το 2-1, παρά την προσπάθεια του Ταλιχμανίδη να φτάσει στην μπάλα σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο ο ΠΑΟΚ υπερείχε!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ως τη λήξη, ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες, αλλά αυτό δε μεταφράστηκε σε κάποια καλή ευκαιρία για γκολ, με εξαίρεση την κεφαλιά του Κωνσταντέλια στο 92' που πέρασε άουτ ...

Γκόου Αχέντ Ίγκλς: Ντε Λάνγκε, Κάιπερς, Λίντμπεργκ, Σέρα, Σόου, Μπλόμε, Γιανσάνα, Αμόφα, Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Εκόνγκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας (29' Σβαμπ), Μουργκ, Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Λύρατζης (65' Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (65' Τσαούσης), Τσιγγάρας (65' Γιαξής), Σβαμπ, Τάισον (71' Παν. Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (65' Βρακάς), Γκορντεζιάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...