14/2/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.805





Πόλο Ανδρών 4η αγωνιστική Β' Φάση, Α1

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 12-11

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας 4η αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών τον Πανιώνιο με 12-11.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλος, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο σκορ με τον Κεχαλάρη να κάνει το 1-0, όμως οι φιλοξενούμενοι λίγο αργότερα ισοφάρισαν. Ο Μιλάρντοβιτς έβαλε ξανά τον ΠΑΟΚ μπροστά κάνοντας το 2-1 αλλά οι παίκτες του Πανιωνίου απάντησαν με δύο τέρματα. Στη συνέχεια ο Τσολακούδης έφερε και πάλι το σκορ στα ίσα βρίσκοντας δίχτυα για το 3-3, ενώ λίγο αργότερα ο Καλαργυρός έκανε το 4-3. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου ο Αλειφτήρας πραγματοποιώντας ακόμα μία απόκρουση “κράτησε” το 4-3.

Με το ίδιο τέμπο συνεχίστηκε η δεύτερη περίοδος. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αλλά ο Καλαργυρός έβαλε εκ νέου μπροστά τους «ασπρόμαυρους» σκοράροντας για το 5-4. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα  το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 5-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ρυθμός έμεινε στα ίδια επίπεδα. Με τον Κούπμαν να κάνει το 6-6 και τον Πόλυ Προσινικλή το 7-6, ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τρία διαδοχικά τέρματα, έτσι η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 7-9.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έβγαλε αντίδραση» και βρήκε ξανά την συγκέντρωση του. Αρχικά ο Μιλάρντοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 8-9 και ο Κούπμαν σε 9-10. Ο Δικέφαλος στο επόμενο τέρμα το φιλοξενούμενων απάντησε με τον Μιλάρντοβιτς να σκοράρει τρεις συνεχόμενες φορές, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 12-11.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 13:45, εντός έδρας, απέναντι στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.

Τα Οκτάλεπτα: 4-3, 1-3, 2-3, 5-2.

Πόλο Γυναικών 15η αγωνιστική, Α1

Εθνικός Πειραιώς - ΠΑΟΚ -10-4

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε τον τοπικό Εθνικό, γνωρίζοντας την ήττα με 10-4.

Σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος εξ' αρχής γνώριζε πως θα έχει μία δύσκολη αποστολή, καθώς ο Εθνικός είναι μία ομάδα πιο έμπειρη, οι παίκτριες του Παναγιώτη Βέργου πάλεψαν σκληρά, δείχνοντας τον μαχητικό τους χαρακτήρα. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχες έκαναν το 2-0, με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 2-1. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο Εθνικός με νέο 2-0 σερί, διαμόρφωσε το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 4-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, περιορίζοντας αρκετά τις επιθετικές επιλογές των παικτριών του Εθνικού. Σ' ένα άγονο επιθετικά οκτάλεπτο, ο Εθνικός πέτυχε ένα τέρμα, για να διαμορφωθεί το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 5-1. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε το καλό του πρόσωπο αμυντικά, βάζοντας δύσκολα στις παίκτριες του Εθνικού. Οι γηπεδούχες μπορεί να βρήκαν ένα γρήγορο τέρμα, 6-1, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε μία «ασπρόμαυρη» αντεπίθεση. Ο Παναγιώτης Βέργος κάλεσε τάιμ-άουτ, το οποίο λειτούργησε άκρως ευεργετικά, αφού ο ΠΑΟΚ με 0-3 σερί μείωσε στα δύο τέρματα, 6-4, μπαίνοντας στο παιχνίδι. Ο Εθνικός σκόραρε 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 7-4. 

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να μειώσουν στο σκορ, ρισκάροντας στην αμυντική τους συμπεριφορά. Ο Εθνικός πέτυχε ένα γρήγορο τέρμα, 8-4, με τον Δικέφαλο στη συνέχεια να περιορίζει τις γηπεδούχες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ωστόσο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ δεν καταφέραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα ώστε να μειώσουν την διαφορά. Με τον Εθνικό στα τελευταία λεπτά να βρίσκει τις λύσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 10-4. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-0, 2-3, 3-0 

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Μουρατίδου, Μπίκου, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....