17/10/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.656









 

8η αγωνιστική της Super League

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 8η αγωνιστική της Super League, ο μεγάλος ΠΑΟΚ, ΠΑΤΗΣΕ εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, κερδίζοντάς τον με 1-2 ...

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες, τραυματισμούς και ατυχίες, ακόμη και τον διαιτητή και τον VAR, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κρατήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά το ματς και με χτίσιμο επιθέσεων με αυτοπεποίθηση από την άμυνα, κατόρθωσε να δημιουργήσει αμυντικές ανισορροπίες στον Ολυμπιακό. Το σουτ του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν προειδοποιητική βόλη, πριν το κόρνερ του Μάριου Τσαούση στο 9ο λεπτό, που έφερε το 0-1 για τον Δικέφαλο.Σε εκείνο το σημείο και χωρίς ο Ολυμπιακός να πιέσει συντονισμένα, κυριάρχησε η νευρικότητα και τα ατομικά λάθη σε προσπάθεια να αποσυμπιεστεί η μεγάλη περιοχή του Κοτάρσκι . Οι γηπεδούχοι από τα άκρα προσπάθησαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ και σε μια σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, ο Χάμες Ροντρίγκες ισοφάρισε το παιχνίδι στο 37'.

Η επανάληψη εμφάνισε έναν Δικέφαλο πεινασμένο για αποδείξεις. Και να πάρει αυτή τη φορά αυτό που άξιζε για την προσπάθειά του. Ο Κάλεντ Νάρεϊ πήρε την πάσα του Λύρατζη μέσα στην περιοχή και έστειλε... χαιρετίσματα στον νεαρό Τζολάκη που είδε τη μπαλα να αναπαύεται στα δίχτυα του, μετά το σουτ του Γερμανού.Και η σεμνή τελετή θα λάμβανε τέλος αν ο Τρεϊμάνις δεν έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα στο καταφανέστατο πέναλτι πάνω στον Ολιβέιρα που έγινε σάντουιτς από Μπα κι Τζολάκη. 

Ο VAR τον φώναξε και αντί να του ζητήσει συγγνώμη που σπατάλησε τον χρόνο του, ο Λετονός τον δικαίωσε παίρνοντας πίσω ένα πέναλτι που θα έδινε και ο... Βαλμπουενά.Αυτή τη φορά οι παίκτες του ΠΑΟΚ διατήρησαν την ψυχραιμία τους και το τελικό σκορ δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει αυτό που του άξιζε. Μια νίκη βάλσαμο για τις πληγές που άνοιξαν στα προηγούμενα ματς.

Γκολ: Χάμες 37’ (κεφαλιά) / Παπασταθόπολος 9’ (αυτογκόλ), Νάρεϊ 56’ (σουτ)

Κίτρινες: – / Ελ Καντουρί 39’, Αουγκούστο 55’ , Ντάντας 90’, Κοτάρσκι 91’, Σβαμπ 94′

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Βρουσάι, Μπα (Χουάνγκ 84’), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ, Αγκιμπού Καμαρά (μασούρας 66′), Γκάρι Ροντρίγκες (Ελ Αραμπί 71’), Χάμες Ροντρίγκες (Βαλμπουενά 71’), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (Σάστρε 70’), Ντάντας (Σβαμπ 90’), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ντόουγκλας (Φελίπε Σοάρες 84’), Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία)

Βοηθοί: Γκουντερμάνις, Σπασγιονίκοβς (Λετονία)

Γήπεδο: “Γ. Καραϊσκάκης”

Θεατές: 20.000

Ραζβάν Λουτσέσκου

«Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Το ελέγξαμε, σκοράραμε ένα τυχερό γκολ, αλλά σε ένα σημείο που ελέγχαμε. Κάναμε κάποια λάθη στη συνέχεια, αντέξαμε στην πίεση, παρότι δεχτήκαμε το γκολ, ισορροπήσαμε μετά από αυτό. Πήραμε μία νίκη που αξίζαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Θέλω να σταθώ στο σημείο του πέναλτι. Είναι ντροπή που δε δόθηκε! Είδαν την προηγούμενη εβδομάδα να δίνεται ένα πέναλτι στον Παναθηναϊκό, αφού προκάλεσαν τον τερματοφύλακα και δε δόθηκε το δικό μας σήμερα, που ήταν 10 φορές χειρότερο! Είναι ντροπή και από το VAR και από τον διαιτητή!

Έχω δει πολλές διαλέξεις... Δίνονται πέναλτι που είναι ντροπιαστικά και δε δίνονται άλλα. Ξέχασα να σημειώσω το πέναλτι του Κωνσταντέλια με τον Παναθηναϊκό, που το πήραν και πάλι πίσω με το VAR. Δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι για τις ομάδες της Αθήνας! Είναι πραγματικά ντροπή όλο αυτό!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...