24/7/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.597


Ποδόσφαιρο Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μαυρίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 2006, είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων της χώρας μας, και συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μαυρίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ευχαριστώ πολύ αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο, που για εμένα είναι ευλογία να αγωνίζομαι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Γίνεται μία σοβαρή και επαγγελματική δουλειά από όλους. Είμαστε Οικογένεια και μέσα από αυτή την Οικογένεια βρέθηκε να φοράω το Εθνόσημο στην Εθνική Κορασίδων. Εύχομαι τίτλους και επιτυχίες στην Ευρώπη!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩN

Ποδόσφαιρο Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μορφούλα Κιουρεξίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα επιθετικός, γεννημένη το 2007, συνεχίζει στο ρόστερ των «Ισόβιων Πρωταθλητριών». Την περσινή περίοδο μάλιστα πέτυχε και το πρώτο της γκολ στην γυναικεία ομάδα, στην επικράτηση του ΠΑΟΚ Morris επί του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου με 0-9. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μορφούλα Κιουρεξίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φοράω για δεύτερη χρονιά τον Δικέφαλο στο στήθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Στόχος μας να κάνουμε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη, και να παίξουμε στην Ελλάδα ακόμα πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...