8/7/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.570


Χάντμπολ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Βάγια Αμβροσιάδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η Ελληνίδα διεθνής εξτρέμ, γεννημένη το 2003 και με ύψος 171cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή περήφανη κατάκτηση του εγχώριου «Νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Βάγια Αμβροσιάδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που μία καινούργια χρονιά ξεκινάει. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Έφορο κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή Δημήτρη Πελεκίδη για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μία υπέροχη αθλητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, και πολλές νίκες!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


Χάντμπολ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Viktor Gigov, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας, γεννημένος το 1978 και με ύψος 191cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Viktor Gigov, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχοντας διανύσει δύο χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος που η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για ακόμα μία σεζόν. Ελπίζω να καταφέρουμε ακόμα καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο EHF European Cup. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Πάνο Γούσιο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξη του». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...