1/5/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.500


Betsson Super League 2

Απόλλωνας Λάρισας - ΠΑΟΚ Β΄ - 2-1

Με ήττα έκλεισε η παρθενική χρονιά του ΠΑΟΚ Β  στη Super League 2, αφού δεν τα κατάφερε στη Λάρισα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το, πολύτιμο για αυτούς, τρίποντο, με το τελικό 2-1.

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε σε θέση «οδηγού» με το «καλησπέρα» της αναμέτρησης, σκοράροντας με το Σταματή, μόλις στο 2′ της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, και λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα, φέρνοντας την ομάδα του Γκαρσία σε δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, στο 39′ ο Ισαάκ Καραμοκό κατάφερε να νικήσει τον Χρήστο Ταλιχμανίδη, και να γράψει το 2-0, που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάμπλο Γκαρσία να προχωρά σε δύο αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, φέρνοντας από τον πάγκο τους Φάσιδης και Σαλαμούρα.

Ο Δικέφαλος στο δεύτερο μέρος κατάφερε να βρει γρήγορα το γκολ που θα τον έβαζε εκ νέου στην αναμέτρηση, με τον Ουεντραόγκο να τροφοδοτεί τον Τζίμα, που σκόραρε για το 2-1.

Στη συνέχεια απείλησε ο ΠΑΟΚ, είχε στιγμές να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο οι γηπεδούχοι οδήγησαν το ματς σε …σκληρότητα, μαρκαρίσματα πέραν του αποδεκτού και χτυπήματα εκτός φάσης, εξ ου και προκλήθηκε ιδιαίτερη ένταση.

Τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με επτά λεπτά καθυστερήσεων, κάρτες εκατέρωθεν και τη νίκη προφανώς για τον Απόλλωνα.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμοκό, Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γροσδής (46′ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77′ Μελετίδης), Καλουτσικίδης (46′ Σαλαμούρας), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Τζίμας.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία:

1. Βέροια 75β.

2. ΑΕΛ 67β.

3. Ξάνθη 53β.

4. Νίκη Βόλου 52β.

5. Αναγέννηση Καρδίτσας 51β.

6. Ολυμπιακός Β’ 51β.

7. Ηρακλής 48β.

8. ΠΑΟΚ Β’ 44β.

9. Αλμωπός Αριδαίας 39β.

10. Απόλλων Πόντου 37β.

11. Απόλλων Λάρισας 35β.

12. Θεσπρωτός 34β.

13. Πανσερραϊκός 33β.

14. Πιερικός 32β.

15. Καβάλα 31β.

16. Ολυμπιακός Βόλου 29β.

17. Τρίκαλα 21β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...