26/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.424






21η αγωνιστική, Betsson Superleague 2

Βέροια - ΠΑΟΚ Β' - 2-1

«Πληγωμένος» από δύο στημένες φάσεις επιστρέφει από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, στο ματς της 21ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

 Ο Δικέφαλος δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο – και τα δύο από εκτελέσεις φάουλ – ωστόσο πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι σ΄ έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο, καταφέρνοντας στην εκπνοή να πετύχει ένα όμορφο γκολ.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β είναι το εξ αναβολής ματς στον Βόλο, απέναντι στον Ολυμπιακό, στις 2 Μαρτίου.

 Στα του αγώνα, η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη στο πρώτο 45λεπτό με τον ΠΑΟΚ να έχει καλή κυκλοφορία και μία καλή τελική προσπάθεια με την κεφαλιά του Πανίδη στο 15’. Η Βέροια, ωστόσο ήταν αυτή που βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε στο 31. Είχαν κι ένα καλό σουτ με τον Πασά στο 42’ οι γηπεδούχοι, όμως ο Ταλιχμανίδης ήταν εκεί που έπρεπε για να μπλοκάρει τη μπάλα.

 Στην επανάληψη, το ματς παρέμεινε μοιρασμένο με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως από τα πλάγια. Έφτασε δύο φορές σε θέση βολής μάλιστα, στο 61’ με το σουτ του Σαλαμούρα και στο 66’ με σουτ του Γαϊτανίδη, με τον Βελλίδη να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Στο 71’ δε, από μία ακόμα στημένη φάση, η Βέροια έκανε το 2-0 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούργου, ενώ άγγιξε και το τρίτο γκολ, στο 82’ με τον Ταλιχμανίδη να διώχνει τον κίνδυνο που δημιούργησε το σουτ του Γιακουμάκη.

 Ο Δικέφαλος μείωσε σε 2-1 στην εκπνοή του αγώνα με την ωραία γυριστή κεφαλιά του Φασίδη, έπειτα από το κόρνερ του Γαϊτανίδη.

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης , Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος (78’ Καλουτσικίδης), Ουεντραόγκο, Μελετίδης, Σαλαμούρας (61’ Γαϊτανίδης), Τσαούσης (72’ Τσοπούρογλου), Τζίμας (61’ Φασίδης), Πανίδης (61’ Σμυρλής)

 Βέροια: Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (64’ Οικονόμου), Μούργος (85’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (80’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Φοφανά (64’ Πόζογλου), Πασάς (80’ Καπνίδης)

Ποδόσφαιρο γυναικών 12η αγωνιστική

Θεόνη Τρίκαλα 2011 - ΠΑΟΚ - 0-1

Για την 12η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στα Τρίκαλα, όπου και αντιμετώπισε τα Θεόνη Τρίκαλα 2011, τα οποία και κέρδισε με 0-1.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Μήτκου, Γιαννακά, Ζώτου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή, Δοϊρανλή και Ακίντα.

Τα είκοσι πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δεν είχαν ιδιαίτερη δράση, με τον αγωνιστικό χώρο να επηρεάζει το παιχνίδι των δύο ομάδων, καθώς ήταν βαρύς από την δυνατή βροχή. Ο ΠΑΟΚ Morris ωστόσο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να βρει λύσεις απέναντι στην συμπαγή άμυνα των Τρικάλων.

Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε στο 29ο λεπτό όταν Θωμαή Βαρδαλή και Μαρία Μήτκου συνδυάστηκαν στο κόρνερ και με σέντρα της τελευταίας η Μίλιανα Σμιλίκοβιτς απείλησε την Ζωή Νάση με την κεφαλιά της να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Τα πρώτα 45 λεπτά βρήκαν τις δύο ομάδες ισόπαλες, 0-0, με τον αέρα, το κρύο και την βροχή να «κλέβουν» τις εντυπώσεις στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

Στο 54’ μετά από εκτέλεση κόρνερ της Βαρδαλή, η Σμιλίκοβιτς εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα των Τρικάλων και έλυσε τον «Γόρδιο δεσμό» για τον Δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να έχουν επιθετικές βλέψεις μετά το 0-1 και στο 75ο λεπτό η Έσε Ακίντα έπαιξε το ένα-δύο με την Ολίνα Μπαξεβάνου, με την Κενυάτισσα επιθετικό να πλασάρει άουτ από ευνοϊκή θέση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα τα Θεόνη Τρίκαλα 2011 πήραν μέτρα στο γήπεδο, ενώ είχαν και δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Ολίνα Μπαξεβάνου «απάντησε» την χαμένη ευκαιρία των Τρικάλων, με δικό της χαμένο τετ-α-τετ στο 95'. Το σφύριγμα της λήξης είδε τον ΠΑΟΚ Morris να χαμογελά και να μαζεύει άλλους τρεις βαθμούς.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ Morris κατάφερε να κερδίσει υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες μία δυνατή ομάδα, ενώ ταυτόχρονα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να συνεχιστεί η αήττητη πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα για μία ακόμη αναμέτρηση.

Ημίχρονο: 0-0

Τελικό: 0-1

ΠΑΟΚ Morris (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Μήτκου, Γιαννακά, Ζώτου (68’ Μπαξεβάνου), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή, Δοϊρανλή (90' Μπασούρη) , Ακίντα (82’ Σιδηροπούλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...