12/2/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.409

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.409




18η αγωνιστική, Betsson Superleague 2

ΠΑΟΚ Β' - ΟΣΦΠ Β' - 1-0

Για την 18η αγωνιστική της Super League 2, o ΠΑΟΚ Β' κέρδισε με 1-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού τον γάβρο β' ...

Το σημαντικό είναι να εξελίσσεσαι, αποκτώντας εμπειρίες και νοοτροπία νικητή. Ο ΠΑΟΚ Β πήρε το ματς με τον Ολυμπιακό Β, χάρη σε ένα γκολ, αρκετές φάσεις και πολύ πάθος.

Άλλοι τρεις βαθμοί λοιπόν, για τον Δικέφαλο που έφτασε στους 22 σε 15 παιχνίδια, αρνούμενος να ηττηθεί από την έναρξη της νέας χρονιάς. Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ αυτό της προσεχούς Τετάρτης στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Είχε και δυναμισμό και περίσσεια διάθεση ο ΠΑΟΚ εξ αρχής. Το ματς γρήγορα απέκτησε ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις στις δύο εστίες. Η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 21′.Ο Τάχατος έκανε την κούρσα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού και γύρισε υπέροχα στον επερχόμενο Τσαούση, που δεν κατάφερε να βρει σωστά τη μπάλα, για να τη στείλει στα δίχτυα του Καραργύρη. Στην επαναφορά δε, αστόχησε και ο Φασίδης.

Άμεση ήταν η αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, την προσπάθεια του Τσέλιου ωστόσο, σταμάτησε ο Ταλιχμανίδης .

Στον ίδιο ρυθμό και το β' ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτα με τον Τσαούση στο 49′ και στη συνέχεια (53′) με τον Πανίδη να μην καταφέρνει από κοντά με το κεφάλι να ανοίξει το σκορ.

Κάτι που πέτυχε, βέβαια, ο Δημήτρης Πανίδης στο 62′ όταν εκμεταλλευόμενος με ωραίο τρόπο λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, έκανε τη σέντρα σουτ από αριστερά, υποχρεώνοντας τον Καραργύρη να ...μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα.

Είχε κι άλλη φάση ο ΠΑΟΚ με το τετ α τετ του Γκορντεζιάνι στο 81′ και γενικά ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε να απασχολεί την αντίπαλη περιοχή.

Κάτι που έκανε με συνέπεια μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, μην επιτρέποντας ουσιαστικά στον Ολυμπιακό να τον απειλήσει.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (90+2′ Μελετίδης), Φασίδης (71′ Ουεντραόγκο), Τσαούσης, Τζίμας (79′ Σμυρλής), Πανίδης (71′ Γκορνεζιάνι).

ΟΣΦΠ Β (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Καρμπόβνικ, Ντόη (69′ Βοΐλης), Σουρλής, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Τσέλιος, Πινακάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...