5/12/20

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.052



 

 11η αγωνιστική, Superleague Interwetten

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης  - 2-0

Για την 11η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0, παίζοντας με "10" από το 37'

O Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη, Σοάρες, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλη, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ως το 35' είχε την κατοχή της μπάλας, έχτιζε επιθέσεις χωρίς αυτές να μεταφράζονται σε επικίνδυνες τελικές, απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 21ο λεπτό ο Σοάρες τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ουαγκέ. Η φάση που στιγμάτισε το πρώτο ημίχρονο, καταγράφηκε στο 35ο λεπτό, όταν ο Ελ Καντουρί εκνευρισμένος αντέδρασε σε τράβηγμα του Σουάρες.

Ο Φωτιάς αρχικά έδειξε κίτρινη και στη συνέχεια με τη βοήθεια του VAR την έκανε κόκκινη. Λάθος η αντίδρασή του Μαροκινού, κρέμασε για 2η φορά σε τρεις μέρες την ομάδα, αλλά πριν την κουτουλιά υπάρχει μπάτσα του παίκτη του Αστερα. Μπορούσε να δείξει κόκκινη και στους δύο.

Μένοντας με 10 ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και άρχισε να παράγει φάσεις! Στο 57ο λεπτό, η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά τη σέντρα σουτ του Ζίβκοβιτς και στο 64ο λεπτό ο Τζόλης με ασύλληπτο σουτ, άνοιξε το σκορ!

Στο 70ό λεπτό κέρδισε πέναλτι ο Τζόλης και ο Ζίβκοβιτς έγραψε το 2-0! Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη, έφτασε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται μόνος 2ος, έναν βαθμό πίσω από τον γάβρο.

Πάμπλο Γκαρσία:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Χάσαμε στην Κύπρο αλλά κάναμε πολλά καλά πράγματα θέλει υπομονή και στήριξη. Αλλάξαμε πολλά πράγματα όλα τα παιδιά θέλουν χρόνο. Είναι δύσκολα γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε το αποτέλεσμα κάθε Κυριακή. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και σιγά-σιγά θα κάνουμε καλή ομάδα.

Να έχετε εμπιστοσύνη, πάντα είναι στραβά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ το έζησα σαν παίκτης το ζω και τώρα σαν προπονητή. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς αλλά θα κάνουμε καλή ομάδα και όλα θα πάνε καλά»

Για το δεύτερο ημίχρονο:

«Η ομάδα πάνα είχαμε πίστη ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα με δέκα παίκτες αλλά τα παιδιά έβαλαν και την καρδιά τους. Έχουμε παίκτες σαν τον Τζόλη τον Σφιντέρσκι που έχουν την ποιότητα και θα είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε την οποία ευτυχώς βρήκαμε και βάλαμε γκολ».

Για το αν ήταν πιο δύσκολο με την άδεια Τούμπα:

«Πολλά παιδιά ακόμα δεν είδαν την Τούμπα γεμάτη είναι όλα θέμα ψυχολογίας. Προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στους παίκτες . Να ξέρουν που είναι, τι ομάδα είμαστε τα παιδιά είναι έξυπνα και καταλαβαίνουν».

Για το ματς με τη Γραναδα:

«Βήμα βήμα κάθε ματς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ελπίδες στην Ευρώπη αλλά πρέπει να παίξουμε. Θα παίξουμε με μια ισπανική ομάδα και πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Πρέπει να πάρουν ευκαιρίες τα παιδιά».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (21' Ουαγκέ), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς (87' Μουργκ), Τζόλης (87' Κρέσπο), Σφιντέρσκι (67' Τσιγγάρας).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Σουάρες (61' Πασαλίδης), Καστάνιο, Άλβαρες (61' Τασουλής), Βαλιέντε (61' Ιγκλέσιας), Φερνάντες (78' Τζίμας), Τιλίκα, Ριέρα, Σίτο (78' Γκόμες) Κρέσπι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....