9/8/20

oxyro N 3.983

Πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 0-0

Στο πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ, αναδέιχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Ατρόμητο ...

Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε την ομάδα με 3-4-2-1, όπως δηλαδή έκλεισε την περσινή σεζόν, με τον Λέο Ζαμπά να παίρνει φανέλα βασικού στην επιστροφή του με τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε και τον Στέφαν Σβαμπ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα.

Όπως είναι λογικό οι δύο ομάδες ήταν αρκετά μουδιασμένες και το πρώτο μέρος δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, πέρα από ένα σουτ στο δοκάρι για τον Ατρόμητο στο 15′ και δύο προσπάθειες των Ζαμπά και Άκπομ από πλευράς ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη ο Φερέιρα άλλαξε όλη την 11άδα του, ρίχνοντας στο γήπεδο και τους Κρέσπο και Βέρνμπλουμ , που επέστρεψαν κι αυτοί μετά από πολύ καιρό, αλλά και αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αισθητά βελτιωμένος και διαχειρίστηκε καλύτερα τις πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να έχει πολλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Πρόσωπο του αγώνα και μοιραίος ήταν ο Κάρολ Σφιντέρσκι , ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ στο 77′, ενώ δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωράκη από την άσπρη βούλα στο 90′, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει και στην επαναφορά εξ επαφής.

Η αναμέτρηση τελείωσε χωρίς γκολ αλλά με πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα τον Πορτογάλο τεχνικό του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (10.08) θα δώσει ένα ακόμα φιλικό στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στις 19:00.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (46′ Πασχαλάκης ), Μιχαηλίδης (46′ Τσιγγάρας ), Μιχάι (46′ Κρέσπο ), Βαρέλα (46′ Διαμαντής), Γιαννούλης (46′ Τσαούσης, 70′ Μπαλογιάννης), Λημνιός (46′ Μάτος ), Σβαμπ (46′ Εσίτι ), Ελ Καντουρί (46′ Βέρνμπλουμ ), Τζόλης (46′ Μπίσεσβαρ ), Ζαμπά (46′ Κούτσιας), Άκπομ (46′ Σφιντέρσκι ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...