24/11/18

oxyro N 3.531




11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών, των ομάδων Κ19 της Super League

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 3-0

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Κ19 ΠΑΟΚ-Ξάνθη εδώ

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών, των ομάδων Κ19 της Super League, o πρωτοπόρος ΠΑΟΚ κέρδισε στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή, την Ξάνθη με 3-0...

Θεωρητικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Στην πράξη η Κ19 του Δικεφάλου, χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης στη Σουρωτή και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της υπόλοιπης αγωνιστικής, διεύρυνε την απόστασή της από τους διώκτες της.

Ο ΠΑΟΚ με το τρίποντο που πήρε έφτασε τους 28 βαθμούς σε 10 παιχνίδια, πέντε περισσότερους από την ΑΕΚ, που έχει αγώνα περισσότερο. Η Ένωση ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Ατρόμητος «σκόρπισε» με 6-2 τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το ντεμπούτο του Καράκουτη με την Κ19, ο οποίος είναι παίκτης της Κ17 του.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσίγγαρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (59′ Σαλαμούρας), Γαϊτανίδης (77′ Καράκουτης), Πουρναράς (61′ Ξιφιλίνος), Δούμτσης



Πρωταθλημα υποδομών Κ17 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ - 2-2

Παρότι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, η Κ17 του ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία (2-2) με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Η ομάδα των Αλεξιάδη και Χάγκαν παραμένει πρώτη στη βαθμολογία της Super League με 20 βαθμούς, έναντι 17 του ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την 1η Δεκεμβρίου.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 15' και ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ στο 25' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή. Με ωραίο ποδόσφαιρο, ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά στο 60' με γκολ του Πιπιλιάρη, έπειτα από κάθετη πάσα του Κωνσταντέλια, μα στο 80' ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και ισοφάρισε το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (80' Κιτσάκης), Αβεντίς, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Σαπουντζής, Γρόσδης, Κουτεντάκης, Γκορτεζιάνι (59' Πιπιλιάρης), Τζόλης (82' Αλτιντζής), Κωνσταντέλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....