3/11/18

oxyro N 3.509







Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ - Αεκ -  82-80

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην PAOK Sports Arena την ΑΕΚ με 82-80 και πέρασε στους "4" του θεσμού!  παρότι αποβλήθηκε ο προπονητής του.

Η αποβολή του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε ως αποτέλεσμα ο Κώστας Χαραλαμπίδης να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή και στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, αποθέωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Η αποβολή του κόουτς είναι εκτός πλάνων, ωστόσο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια, ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι είναι να καταθέσεις την ψυχή σου.
Όλα παίζουν ρόλο, είναι το μομέντουμ, ο κόσμος που μπήκε στην εξίσωση του ματς και μπορέσαμε να πάρουμε το προβάδισμα. Στόχος ήταν να προκριθούμε, όταν θα έρθει η κλήρωση για τα ημιτελικά θα δούμε τι θα γίνει…».

Δεκάλεπτα: 25-24, 44-45, 67-58, 82-80



2η αγωνιστική, Α1 Μπάσκετ 

ΠΑΟΚ - ΑΟ Σπόρτιγκ - 82-58

Δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών όπου ο ΠΑΟΚ KΥΑΝΑ, το μεσημέρι της Κυριακής 4 Νοέμβριου υποδέχθηκε τον ΑΟ Σπόρτιγκ στο PAOK Sports Arena.
Ο Δικέφαλος μπροστά στο κοινό του αλλά και τα νεαρά κορίτσια που παρακολούθησαν το διήμερο γνωριμίας με το μπάσκετ  που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια.
Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος επικράτησε επί του ΑΟ Σπόρτινγκ με 82-58.

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν μεταξύ άλλων ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κύριος Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος επικοινωνίας κύριος Άκης Μπεκιάρης, ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Μπάσκετ Γυναικών κύριος Θεόδωρος Πολυμένης και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς.

Πριν τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του τμήματος Βασίλης Αγγελίδης πρόσφερε ανθοδέσμη στην Britanny Leuis η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα μας και φέτος παίζει με την φανέλα του Σπόρτινγκ.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ KYANA ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Βασίλης Μασλαρινός:
«Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πολύ μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου φάνηκε η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, και το ζητούμενο είναι να αυξήσουμε μέσα στο παιχνίδι τον χρόνο που παίζουμε καλό μπάσκετ.
Προσπαθούμε να παντρέψουμε την εμπειρία και την ποιότητα της Λύμουρα καιτης Ταρπάγκου με τον ενθουσιασμό και το ταλέντο των υπόλοιπων κοριτσιών τόσο των Αμερικανίδων όσο και των Ελληνίδων που οι περισσότερες προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου, θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μας καλό μπάσκετ και τον καλούμε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα».

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα, 21-11, 47-25,71-45, 82-58

ΠΑΟΚ KYANA (Μασιλαρινός): Πολυμένη 3, Λύμουρα 6, Κωτούλα 5, Λέξα 2, Καρλάφτη 8, Κριμίλη 11, Ταρπάγκου 7,  Καρακούλα 3, Μιχαηλίδου, Govan 13, Jackson 21, Williams 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....