27/6/18

oxyro N 3.429











1ο Φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία 

Κ23 Γάνδης - ΠΑΟΚ - 0-5

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV

O ΠΑΟΚ κέρδισε 5-0 την ομάδα Κ23 της Γάνδης στο Χορστ της Ολλανδίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν...

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους κέρδισε 5-0 την Κ23 της Γάνδης, παίζοντας με δυο διαφορετικές ενδεκάδες στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήθελε χρόνο για να βρει πατήματα, βγάζοντας κάποιες καλές ενέργειες και κομπίνες βάζοντας ένα ωραίο γκολ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Καντουρί-Μπίσεσβαρ-Μαουρίτσιο με τον τελευταίο να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε με πολύ όρεξη και η τετράδα Λάμπρου-Λημνιού-Πέλκα-Μυστακίδη έβγαζε φωτιές και πολύ ωραίες ενέργειες. Έτσι Λάμπρου, Πέλκας, Μυστακίδης και Λημνιός βρήκαν δίχτυα με ωραίες εκτελέσεις μέσα και έξω από την περιοχή. Βέβαια να τονίσουμε το χαμηλό επίπεδο του αντιπάλου. Μιλάμε για μια φιλική αναμέτρηση, η οποία πιο πολύ σαν ξεμούδιασμα είναι. Η νίκη βέβαια πάντα μετράει..

Ράζβαν Λουτσέσκου:
"Ήταν μία καλή προπόνηση για εμάς, αυτό κρατάμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, κάθε μέρα έχουμε δύο προπονήσεις, τα πόδια των παικτών είναι βαριά ακόμη, αλλά εστιάζουμε στο να έχουμε μία καλή νοοτροπία. Προσπαθούμε παράλληλα να φέρουμε κοντά τους νέους παίκτες και να καταλάβουν τους συμπαίκτες του. Συνεχίζουμε με την ίδια στρατηγική. Θα υπάρχει ένα μείγμα των παικτών στις ενδεκάδες, γιατί θέλουμε να δώσουμε σε όλους τους παίκτες τα ίδια λεπτά συμμετοχής. Έτσι, θα είναι όλοι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Αυτός είναι και ο στόχος μας".
Για τον Λεβέκ: "Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν θα κρυφτώ... Θα πρέπει να βρούμε μία λύση".
Για τον Μπαλογιάννη: "Αν το αποδεxτεί, μπορεί να μάθει πολύ γρήγορα πολλά για τη συγκεκριμένη θέση. Έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ελλάδα. Αλλά μιλάμε για το μέλλον".
Για τις μεταγραφές: "Είναι μία περίοδος στην οποία δουλεύουμε πολύ, στο κομμάτι των μεταγραφών. Δουλεύουμε ώστε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις κινήσεις μας. Είμαστε στο 80%".
Για τους παίκτες που επέστρεψαν: "Είμαστε εδώ το 80% πλέον και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστούν γρήγορα".

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης (Σιαμπάνης 46’), Μάτος (Κίτσιου 46’), Μιχόγεβιτς (Μαλεζάς 46’), Κρέσπο (Βαρέλα 46’), Μπαλογιάννης, Μαουρίσιο (Σάκχοφ 46’), Κάνιας (Χαρίσης 46’), Ελ Καντουρί (Πέλκας 46’), Μπίσεσβαρ (Λάμπρου 46’), Ζαμπά (Λημνιός 46’), Κουλούρης (Μυστακίδης 46’).

ΓΚΟΛ: 1-0 Μαουρίσιο (45’), 2-0 Λάμπρου (57’), 3-0 Πέλκας (72’), 4-0 Μυστακίδης (77’), 5-0 Λημνιός (82’)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...