6/6/18

oxyro N 3.416








Δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League

ΠΑΟΚ - Προμηθέα Πατρών - 100-61

Για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League, ο Δικέφαλος διέλυσε στην PAOK Sports Arena τον Προμηθέα Πατρών με 100-61...

Ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ανέβασε τη διαφορά και πήρε μία πολύ εύκολη νίκη.

Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Γνωρίζαμε τα θέματα του Προμηθέα, αλλά δεν ξέραμε το μέγεθος και την ποσότητα των προβλημάτων. Άλλες δύο φορές έχουν πετύχει μεγάλες εκτός έδρας νίκες με απουσίες, επομένως προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι ανάλογο της περίστασης. Ο Προμηθέας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά του ρόστερ, δεν φοβάται, άλλωστε, να το κάνει, το έκανε και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο ήταν στον πόντο.

Από ένα σημείο και μετά, δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς αγωνιστήκαμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να σεβαστούμε αντίπαλο και εαυτούς μας. Θα πάμε στην Πάτρα για να κάνουμε το 3-0 και θα πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση».

Για την κούραση που υπάρχει από όλη τη χρονιά: «Και οι δύο ομάδες είμαστε ένα επίπεδο πίσω σε ταχύτητα και ενέργεια. Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν μεγάλη. Θέλαμε να σεβαστούμε την προσπάθειά μας, τον αντίπαλο και τον κόσμο γι' αυτό συνεχίσαμε να παίζουμε όσο καλύτερο μπορούμε. Δεν ήταν εύκολο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Φτάσαμε τα 50 παιχνίδια με ατελείωτα ταξίδια, ενώ προηγήθηκαν δύσκολες σειρές με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με τον τρόπο που πρέπει».

Στο τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την παρουσία του Θοδωρή Καρρά: «Ο Θοδωρής Καρράς είναι ένας νέος παίκτης που δουλεύει πολύ σκληρά. Του δώσαμε χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των νεαρών παιδιών στον Προμηθέα. Έχουμε πιστέψει σε αυτόν και πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει».

Δεκάλεπτα: 26-16, 45-33, 74-47, 100-61

ΠΑΟΚ: Petteway 14 (1), Χρυσικόπουλος 11, Krubally 4, Κόνιαρης 9 (3), Καρράς 8, Μαργαρίτης 18 (1), Ζάρας 5 (1), Κατσίβελης 7, Jackson 12 (1), Goss 5 (1), Jones 7 (1)

Προμηθέας: Lypovyy, Τουντζιαράκης 2, Σκουφής 4, Γκίκας 7 (1), Γερομιχαλός 11 (1), Faye 5 (1), Δημάκος 25 (5), Καραϊσκος 4, Hall, Prather, Μαντζούκας 3 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -