27/8/17

oxyro N 3.145

 





2η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα -3-1

Στην άδεια λόγω της γνωστής τιμωρίας Τούμπα ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, κέρδισε στην Τούμπα την Κέρκυρα με 3-1...
Μπροστά στις θύρες «5» και «6» έχει αναρτηθεί πανό από τους φίλους των «ασπρόμαυρων» με το εξής μήνυμα: «Χρήστο μάγκα, πλάι μας για πάντα».

Ραζβάν Λουτσέσκου:
Για την εικόνα του ματς : "To παιχνίδι ήταν υπό τον έλεγχό μας, ειδικά το πρώτο, ήταν πολύ καλό ημίχρονο. Παίξαμε μπροστά, γρήγορα, προσπαθήσαμε να χαλάσουμε τις ισορροπίες του αντιπάλους, κάναμε καλές ευκαιρίες, δυστυχώς σκοράραμε μόνο μία φορά. Είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα, τη μοναδική φορά που μπήκε ο αντίπαλος στην περιοχή μας, κέρδισε ένα πέναλτι. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο. Παίξαμε με υπομονή και πάθος, κάναμε 3-4 καλές ευκαιρίες και ήρθαν και τα γκολ. Στο τελευταίο τέταρτο ξεμείναμε από ενέργεια και χάσαμε την ισορροπία μας. Παρόλα αυτά δείξαμε καλή αντίδραση, χωρίς να έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, μετά το ταξίδι στη Σουηδία. Τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά για μας".
Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στη φυσική κατάσταση : "Δεν θέλω να μπω σε μεγαλύτερη συζήτηση. Είχαμε ένα ταξίδι, είχαμε κακή ψυχολογία, είμαι εδώ έχοντας κάνει 9 προπονήσεις και 4 επίσημα παιχνίδια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συνέβη αυτό, αλλά πρέπει να δουλέψουμε. Δεν θα αναλύσω πολύ τώρα την κατάσταση και να κρίνουμε, είναι δύσκολη στιγμή για όλους, πιθανόν να μην ήμουν εδώ αν τα πράγματα ήταν τέλεια. Και είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε κάποια πράγματα πίσω μας, και να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Οι παίκτες έχουν ποιότητα, το έχουν δείξει και παλιότερα. Πρέπει να διορθώσουμε καποια κομμάτια, ειδικά εκτός έδρας, γιατί εδώ είναι χαρά μας να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει και να αντιδράει. Εκτός έχουμε κάποια θέματα και πρέπει να τα διορθώσουμε. Σας χρειαζόμαστε όλους μαζί μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά".
Για το γεγονός ότι η 18άδα του Δικεφάλου δεν διέθετε ακραίο μπακ : "Έχουμε πολύ καλούς νεαρούς παίκτες, όπως ο Κωνσταντινίδης κι ο Δεληγιαννίδης. Χρειάζεται να βελτιώσουν κάποια πράγματα, στις τοποθετήσεις τους. Τους υπολογίζω και πρέπει να δουλέψουν. Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, έπρεπε να το κερδίσουμε, κράτησα πιο επιθετικούς παίκτες. Η σκέψη ήταν να έχουμε στον πάγκο παίκτες, που θα ήταν κρίσιμοι, αν το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας. Κράτησα μόνο τον Πούγγουρα στην 18άδα, να μπει και να παίξει, γιατί στα άκρα της άμυνας μπορεί να παίξει ο Κρέσπο".
Για το τι μεσολάβησε μετά από τον αποκλεισμό: "Ήταν δύσκολες μέρες, αλλά έπρεπε να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά. Ζήτησα από τους παίκτες να ξεχάσουν τα πάντα, να απολαύσουν το παιχνίδι, γιατί είναι ποιοτικοί παίκτες. Να κάνουμε τη δουλειά τους με πάθος. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, αν είσαι σωστός και δουλεύεις. Τους ζήτησα να έχουμε μόνο ένα στόχο σήμερα, τους τρεις πόντους".
Για τον Ελ Καντουρί : "Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ έξυπνος, έχει πολύ καλή γνώση της τακτικής, τον είχα στην 18άδα. Ήθελα να μπει γρήγορα και στην ατμόσφαιρα της ομάδας"
Για το αν θα αποκτηθεί και άλλο  φορ : "Υπάρχουν άλλες λίγες μέρες, θα τα αναλύσουμε όλα, και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε"
Για το αν θεωρεί λογικό να ξεκουράζει παίκτες από την 1η κιόλας αγωνιστική : "Εξαρτάται από την κατάσταση της ομάδας. Παίζοντας κάθε 3-4 μέρες, είναι σημαντική η πνευματική φρεσκάδα, γιατί η συγκέντρωση και η αντίδραση έρχονται απ΄ αυτό. Επηρεάζει και η φυσική κατάσταση. Νιώθεις καλά, αντιδράς καλύτερα και παίρνεις καλύτερες αποφάσεις. Αν δε νιώθεις καλά, διστάζεις. Είναι σημαντικό να έχουμε μια ομάδα με παίκτες, που θα είναι εδώ για να παίξουν. Και να βρούμε την ποιότητα του καθενός, ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό. Σαν ομάδα, πρέπει να κρατάμε τους παίκτες με κίνητρο. Έντεκα παίκτες για να παίξουν, είναι σημαντικό να έχουν και καλή προπόνηση. Κι αυτό σημαίνει να έχει όλο το γκρουπ καλές προπονήσεις και ο καθενας να περιμένει να παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Αυτοί είναι οι λόγοι, που μπορεί να κάνεις ροτέιρον".

Εργκούς Κάτσε
"Χρειαζόμασταν τη νίκη, είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Πέμπτη το βράδυ. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά πεσμένη. Δεν το περιμέναμε. Ωστόσο είμαστε στον ΠΑΟΚ, είμαστε στην καλύτερη ομάδα, θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι".
Για το πως διαχειρίζεται ο ίδιος την κατάσταση μετά τον αποκλεισμό:"Είναι δύσκολο για εμάς. Καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο και για τον κόσμο, αλλά όπως είπα είμαστε στον ΠΑΟΚ, επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι μας. Το πρόβλημα μας είναι ψυχολογικό. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Για το βραβείο το οποίο κέρδισε:"Θέλω να τους ευχαριστήσω, αν και πρέπει να πω ότι δεν το χάρηκα τόσο, λόγω του παιχνιδιού της Πέμπτης. Θα ήθελα να είχαμε προκριθεί την Πέμπτη..."
Για τη δική του κατάσταση, ανέφερε:"Πέρσι δεν είχα πολλές συμμετοχές. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν με Παναθηναϊκό στα plyaoffs. Στη Λιβαδειά ένιωσα ότι είμαι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, ωστόσο δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος".

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ (65' Πούγγουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Πέλκας, Κάμπος, Λημνιός (58' Μακ), Πρίγιοβιτς (78' Κουλούρης).

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάνννου, Γκόμες, Κόντος (62' Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52' Επστάιν), Ντουαλά, Ζορμπάς (75' Μεληκιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...